Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Furt de tot râsul
03.12.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 2995

Furt de tot râsul. Un bărbat care a furat o mașină din Mehedinți a fost prins de polițiști în orașul Balș, după ce autoturismul a rămas fără combustibil, iar acesta a fost nevoit să îl împingă. Hoțul a fost dus la poliție și s-a ales cu dosar penal.


O mașină furată din Drobeta Turnu Severin a fost găsită de polițiști, în trafic, în orașul Balș. Nu era condusă, ci împinsă, de cel care a furat-o, după ce vehiculul a rămas fără benzină. Hoțul ghinionist a ajuns la Poliție, pentru declarații.
Bărbatul le-a spus polițiștilor că a furat autoturismul, ieri, de pe o stradă din Drobeta Turnu Severin. Mașina va fi restituită proprietarului, iar hoțul este cercetat acum, pentru fapta sa și riscă până la 5 ani de închisoare. Cazul a fost preluat de polițiștii de la IPJ Mehedinți, unde a fost înregistrat furtul.
 

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: masca, la control!

De astăzi este obligatorie purtarea măștii de protecție, în aer liber, în zonele aglomerate din Slatina și din județul Olt. Cei care nu o poartă sunt pasibili de amenzi cuprinse între 500 de 2.500 de lei. La Piața Zahana, cea mai aglomerată zonă din Slatina, în timp ce unii au spus că nu știau că trebuie să poarte mască obligatoriu, alții au încercat să îi păcălească pe polițiști, purtând-o în mână, în buzunar, sub bărbie sau, mai nou, agățată de ureche.
06 Aug 2020