Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina, cuprinsă de feeria Crăciunului
02.12.2019
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 3089

Slatina a intrat aseară, cu mare fast, în atmosfera de poveste a sărbătorilor de iarnă. Milioane de luminițe s-au aprins pe străzile orașului, iar târgul de Crăciun din Parcul Tineretului și-a deschis larg porțile pentru slătineni, dar și pentru vizitatorii orașului, veniți special pentru marea inaugurare din 1 Decembrie.


Dublă sărbătoare la Slatina de Ziua Națională a României. După inedita manifestare solemnă de la statuia domnitorului Alexandru Ioan Cuza, slătinenii au ieșit în număr foarte mare pe străzile orașului, să admire luminițele de Crăciun. Momentul aprinderii lor a fost trăit la intensitate maximă de miile de oameni veniți să savureze împreună cu cei dragi, bucuria începutului sărbătorilor de iarnă, în Parcul Tineretului. Aici, autoritățile au organizat un târg de Crăciun ca în povești, iar vizitatorii au fost fascinați de atmosferă.
La deschiderea târgului de Crăciun a venit și primarul Emil Moț, însoțit de soție și de fiul cel mic, dar și de echipa sa de la Primărie. Oamenii i-au felicitat pentru felul în care au amenajat anul acesta orașul pentru sărbători. Mulți au stat la rând să se fotografieze împreună.
A fost o seară de neuitat pentru vizitatorii târgului de Crăciun de la Slatina. Împreună s-au bucurat de spectacolul oferit de corul Dolce al Liceului teoretic Nicolae Titulescu, au încins o horă oltenească pe muzica Mariei Ghinea și au fredonat cele mai cunoscute hituri ale artistei Monica Anghel. Copiii au fost fascinați de uriașele figurine luminoase cu Moș Crăciun și personaje din povești, dar și de strada deasupra căreia strălucește o perdea de luminițe și de căsuțele cu bunătăți specifice sărbătorilor de iarnă.
 

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Azi la școală, mâine în online

Scenariile de funcționare a școlilor din județul Olt seamănă mai mult cu un semafor de trafic. De la verde la galben sau chiar la roșu, mai multe unități de învățământ deja și-au schimbat modul de desfășurare a orelor de curs, și asta, doar după prima săptămână de școală. Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Olt, la momentul actual există mai multe cadre didactice, dar și elevi, care sunt infectați cu virusul SARS COV-2.
21 Sep 2020