Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Cu mic cu mare, la parada de Ziua Națională
02.12.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 294

Cu mic cu mare, slătinenii au sărbătorit, duminică, Ziua Națională a României, în centrul orașului. Alături de oficialități și reprezentanți ai partidelor politice și, în ciuda frigului pătrunzător, oamenii au participat cu emoții la manifestările organizate cu prilejul sărbătoririi zilei de 1 Decembrie.


Chiar dacă a fost frig afară, slătinenii au venit în număr mare la statuia domnitorului Alexandru Ioan Cuza, din centrul municipiului Slatina, pentru a lua parte la manifestările organizate de Ziua Națională a României. Au fost momente speciale, în care sentimentul de patriotism a fost trăit de toți cei prezenți la eveniment.
Autoritățile au vorbit despre însemnătatea zilei de 1 Decembrie 1918, când România Mare s-a clădit cu sacrificii și jertfă.
Autoritățile publice locale și județene, șefi de instituții și reprezentanți ai partidelor politice au depus coroane la statuia lui „Alexandru Ioan Cuza“.
Cel mai așteptat moment al manifestărilor a fost parada militară. Cadre ale MAI, dar și autospecialele din dotare, au defilat în aplauzele spectatorilor.
După manifestări, slătinenii au mers în piațeta din apropierea statuii lui „Alexandru Ioan Cuza“, unde au servit tradiționala fasole cu cârnați și vin fiert.
Municipalitatea a pregătit 2.000 de porții de mâncare, pentru cei care au venit să petreacă românește Ziua Națională, alături de autorități.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE