Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Accidente grave pe drumurile din Olt
02.12.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 2412

Mai multe accidente de circulație s-au produs, zilele trecute, pe drumurile din județul Olt. Doi oameni, ambii șoferi, au murit în propriile mașini în urma accidentelor. Dacă până acum, alcoolul la volan era principala cauză de producere a accidentelor, de data aceasta neatenția șoferilor a provocat tragediile.


A fost săptămâna cu cele mai multe accidente de circulație, produse în ultima perioadă, în județul Olt. Numai în zona Caracal au fost patru evenimente rutiere, dintre care două accidente mortale. Într-unul dintre accidente, un angajat al Bazei Nato de la Deveselu și-a pierdut viața, iar în celălalt, un șofer a murit pe Centura municipiului Caracal, după ce a intrat cu autoturismul într-o autoutilitară. La Caracal, într-o singură zi, au avut loc două accidente de circulație.
În cel de-al doilea accident, petrecut tot la Caracal, un șofer a lovit cu autoturismul doi minori de 15 și 17 ani, care se aflau pe trotuar. Un alt accident a avut loc în localitatea Grădinari. O mașină și o căruță au fost implicate, în urma coliziunii două persoane fiind rănite. Dacă până acum, multe dintre accidentele rutiere se produceau din cauza alcoolului la volan, de data aceasta neatenția șoferilor a fost principala cauză.
În toate cazurile, polițiștii continuă cercetările pentru vătămare, respectiv ucidere din culpă.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Purtăm masca de protecție și afară!

Dacă în interior masca de protecție este obligatorie, afară rămâne la alegerea fiecăruia dacă o poartă sau nu. Cei mai mulți nu o poartă, fie pentru că este inconfortabilă, fie pentru că nu consideră că este necesar și aleg, mai degrabă, păstrarea distanței de siguranță. Nu este însă cea mai bună variantă, spun medicii infecționiști! Masca trebuie purtată și afară pentru că virusului poate fi transmis ușor chiar și cu păstrarea distanței de siguranță.
01 Iul 2020

Povestea din spatele unui copil de 10

Județul Olt a devenit o pepinieră a facultăților de renume din țară și din străinătate, prin minunații copii care reușesc să obțină performanțe școlare de excepție. Maria este un astfel de exemplu, după ce a luat 10 pe linie la toate materiile, inclusiv la BAC. Tânăra a făcut multe sacrificii, iar, ca o încununare a efortului depus, visul ei a devenit realitate, fiind deja admisă la Universitatea Politehnică din București.
03 Iul 2020