Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Polițist cercetat după o donație
28.11.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 2584

Cristel Ioțu, vicepreședintele Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual este cercetat de conducerea IPJ Olt, după ce a făcut o donație. Acesta este acuzat că ar fi introdus ilegal în biroul său două calculatoare. Polițistul susține însă că este nevinovat și va contesta sancțiunea.


Cristel Ioțu, agentul șef de la Serviciul Poliției Rutiere Olt și vicepreședinte al Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual, a fost sancționat cu atenționare de conducerea Poliției Olt. El este acuzat că, în urmă cu 10 ani, ar fi introdus ilegal două calculatoare în biroul său, fără aprobarea conducerii IPJ Olt.
Agentul șef de la Rutieră spune că nu a încălcat legea în niciun fel, iar cele două calculatoare au fost introduse în cadrul Serviciului Rutier pe baza unui acord de predare-primire cu IPJ Olt. Însă, documentele care atestau acest lucru nu se mai regăsesc pentru că au fost distruse și a intervenit, între timp, termenul de casare al calculatoarelor, mai susține Ioțu. Astfel, polițistul se consideră nevinovat și spune că va contesta sancțiunea primită. De-a lungul timpului, Cristel Ioțu, prin sindicatul pe care îl reprezintă, a făcut mai multe donații colegilor săi.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE