Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Noi acuzații pentru polițistul din Potcoava
05.11.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 415

Noi acuzații apar la adresa polițistului Nicolae Rotaru, din Potcoava, care a băgat în spital o femeie, după ce a bătut-o crunt. Omul legii este acum acuzat că îl amenință pe unul dintre tinerii care a declarat despre el că are un comportament violent. Băiatul amenințat se teme pentru viața lui și a familiei sale și a depus plângere la poliție.


Este război între polițistul Nicolae Rotaru, din Potcoava, acuzat că a bătut crunt o femeie din localitate, și o familie, care susține că este amenințată și ea de omul legii. Răzvan Arapu se află printre persoanele care, după acest scandal, au vorbit despre comportamentul polițistului din localitatea lor.
De aici ar fi pornit totul, spune familia Arapu. Acum, tânărul, dar și tatăl său, Marin Arapu, sunt amenințați de polițistul Nicolae Rotaru.
Barbatul spune că a lucrat la renovarea apartamentului polițistului Nicolae Rotaru și, pentru că acesta nu l-ar mai fi plătit, a intrat în conflict cu el.
Poliția Olt a deschis o anchetă în urma plângerii pe care tânărul a formulat-o împotriva lui Nicolae Rotaru.
Cât despre femeia pe care polițistul a bătut-o, Marin Arapu spune că aceasta nu a mers singură la domiciliul polițistului, ci el ar fi chemat-o.
Contactat de echipa Olt Tv, polițistul Nicolae Rotaru a negat acuzațiile, spunând că el este cel amenințat și a refuzat să mai facă alte precizări. Polițistul este cercetat și pentru agresiunea de luna trecută. Potrivit IPJ Olt, în cauză a fost întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violențe, cercetările fiind făcute sub coordonarea procurorului.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE