Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina: Distrugeri în direct
01.11.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1484

Un nou incident surprins de camerele de supraveghere la Slatina. Doi tineri au fost filmați când au distrus gardul împrejmuitor de pe Esplanadă, zonă aflată în modernizare. Polițiștii locali i-au văzut pe camere și le-au ieșit în cale. Pentru a-i amenda.


Fie că fură, distrug, comit accidente de circulație sau fac scandal, răufăcătorii trebuie să știe că totul este înregistrat de camerele de supraveghere ale Primăriei municipiului Slatina. Zeci de dispozitive se află pe majoritatea străzilor din oraș, iar multe infracțiuni sunt depistate cu ajutorul acestora. Un incident asemănător a fost filmat și seara trecută, pe Esplanadă. Doi tineri au sărit gardul, la propriu, evident, după ce l-au distrus.

Au ales calea mai scurtă, pentru a ajunge la destinație, însă în scurt timp au dat nas în nas cu polițiștii locali. Aceștia i-au legitimat și i-au sancționat.
În urma acestui incident, directorul Poliției Locale Slatina face apel, în special la tineri, să nu mai distrugă bunuri, întrucât, pe lângă amenda pe care o primesc, nu trebuie să uite că ei locuiesc în acest oraș.

Primarul Slatinei, Emil Moț, a transmis astăzi, un mesaj pentru locuitorii orașului.
„Dragi cetățeni,

În calitate de Primar al frumosului nostru oraş, fac din nou apel la o atitudine civică din partea tuturor slătinenilor, în vederea încetării manifestării unor comportamente care dăunează evoluției Slatinei, în pofida eforturilor depuse de autoritățile locale…Trebuie să evităm perturbarea evoluției lucrărilor și să contribuim la păstrarea a tot ceea ce se construiește în orașul nostru. Aceasta consider că este responsabilitatea fiecăruia dintre noi!“, a declarat edilul Slatinei.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE