Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Incendiu devastator la Piatra Olt
09.10.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 292

Incendiu devastator, seara trecută, la o societate din Piatra Olt. Clădirea administrativă în care se aflau birourile, dar și materiale de construcții a fost cuprinsă de flăcări. Pompierii au acționat timp de două ore și au reușit să salveze depozitul firmei, aflat foarte aproape, în care era marfă de 5 miliarde de lei vechi.


Incendiu puternic, marți seară, în orașul Piatra Olt. Clădirea administrativă a unei societăți de materiale de construcții a fost cuprinsă de flăcări. La mansardă funcționau birourile, iar la parter erau depozitate materiale de construcții. Pompierii au intervenit cu mai multe autospeciale și au reușit să lichideze incendiul înainte ca flăcările să distrugă totul și se extindă și la alte imobile.
În imediata apropiere se aflau depozitul firmei, în care erau materiale de construcții în valoare de cinci miliarde de lei vechi, dar și o casă. Ambele clădiri au fost salvate de pompieri din calea flăcărilor.
Valoarea pagubelor este de un miliard de lei vechi. Pompierii spun că se așteaptă ca în această perioadă, odată cu pornirea aparatelor de încălzire a locuințelor, să crească numărul incendiilor. Astfel, salvatorii îi sfătuiesc pe oameni să fie foarte atenți la utilizarea acestor aparate și să nu le lase nesupravegheate, pentru a evita o tragedie.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Tânără de 18 ani, ucisă pe trecere

Sfârșit tragic pentru o tânără de 18 ani, din localitatea Coteana. Ea și-a pierdut viața, seara trecută, după ce a fost lovită de o mașină, chiar pe trecerea de pietoni. Șoferul le-a spus polițiștilor că nu avea viteză mare și a observat-o târziu pe tânăra care se angajase în traversare. Medicii și paramedicii de la SMURD au resuscitat-o timp de o oră, în speranța că o pot salva victima. Din păcate, nu au mai putut face nimic pentru ea.
18 Feb 2020

Starea tehnică a mașinilor, la control

Zeci de mașini au fost controlate, astăzi, de polițiștii Biroului Rutier Slatina și de reprezentanții Registrului Auto Român. Aceștia au acționat în două localități din județ, unde au verificat starea tehnică a vehiculelor, încercând să prevină în acest fel accidentele de circulație. În doar câteva ore, au fost reținute mai multe certificate de înmatriculare și permise de conducere, iar șoferii au primit termen de remediere a problemelor găsite la mașini.
19 Feb 2020