Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Incendiu devastator la Piatra Olt
09.10.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 245

Incendiu devastator, seara trecută, la o societate din Piatra Olt. Clădirea administrativă în care se aflau birourile, dar și materiale de construcții a fost cuprinsă de flăcări. Pompierii au acționat timp de două ore și au reușit să salveze depozitul firmei, aflat foarte aproape, în care era marfă de 5 miliarde de lei vechi.


Incendiu puternic, marți seară, în orașul Piatra Olt. Clădirea administrativă a unei societăți de materiale de construcții a fost cuprinsă de flăcări. La mansardă funcționau birourile, iar la parter erau depozitate materiale de construcții. Pompierii au intervenit cu mai multe autospeciale și au reușit să lichideze incendiul înainte ca flăcările să distrugă totul și se extindă și la alte imobile.
În imediata apropiere se aflau depozitul firmei, în care erau materiale de construcții în valoare de cinci miliarde de lei vechi, dar și o casă. Ambele clădiri au fost salvate de pompieri din calea flăcărilor.
Valoarea pagubelor este de un miliard de lei vechi. Pompierii spun că se așteaptă ca în această perioadă, odată cu pornirea aparatelor de încălzire a locuințelor, să crească numărul incendiilor. Astfel, salvatorii îi sfătuiesc pe oameni să fie foarte atenți la utilizarea acestor aparate și să nu le lase nesupravegheate, pentru a evita o tragedie.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

UPU Pediatrie la Slatina, de anul viitor

Spitalul Județean de Urgență Slatina va avea, în sfârșit, Unitate de Primiri Urgențe la Pediatrie. Demersurile pentru înființarea noului serviciu au început deja, iar acesta ar putea deveni funcțional la începutul anului viitor. Asaltați de solicitări, atât la camera de gardă, cât și pe secție, medicii pediatri, care solicită de mai mulți ani Urgențe la Pediatrie, spun că nu vor mai fi nevoiți să fugă dintr-o parte în alta. Totodată, copiii nu vor mai aștepta cu orele pentru a fi consultați, așa cum se întâmplă în prezent.
16 Oct 2019