Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Week-end cu sancțiuni și accidente
06.10.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 243

Val de sancțiuni și incidente în trafic, într-o singură zi. Duminică, polițiștii de la Serviciul Rutier au înregistrat 160 de abateri pe drumurile publice și au reținut 16 permise de conducere. Totodată, au avut loc și mai multe accidente. La Slatina, un tânăr fără permis, care furase autoturismul tatălui său, a lovit o mașină parcată.


Sancțiuni și accidente în trafic, duminică, pe drumurile din județul Olt. Polițiștii de la Serviciul Rutier au aplicat numeroase sancțiuni, au reținut permise auto și certificate de înmatriculare, pentru mai multe abateri descoperite în timpul unei razii. Totodată, mai mulți șoferi au fost prinși băuți la volan sau circulând cu viteză.
Nu au lipsit accidentele în trafic. Neatenția, dar și inconștiența unor șoferi i-au costat permisul auto, sau chiar un dosar penal, în cazul celor care au comis abateri mai grave. Este și cazul unui tânăr, care s-a urcat la volan fără permis și a lovit o mașină parcată pe o stradă din Slatina. Polițiștii ajunși la fața locului au descoperit că autoturismul fusese furat de la tatăl tânărului care a provocat accidentul.
Și la Caracal, un tânăr de 19 ani a fost prins la volan, fără permis de conducere. Polițiștii continuă cercetările în ambele cazuri, dar și pentru alte incidente înregistrate, tot duminică, în trafic.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024