Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Week-end cu sancțiuni și accidente
07.10.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 194

Val de sancțiuni și incidente în trafic, într-o singură zi. Duminică, polițiștii de la Serviciul Rutier au înregistrat 160 de abateri pe drumurile publice și au reținut 16 permise de conducere. Totodată, au avut loc și mai multe accidente. La Slatina, un tânăr fără permis, care furase autoturismul tatălui său, a lovit o mașină parcată.


Sancțiuni și accidente în trafic, duminică, pe drumurile din județul Olt. Polițiștii de la Serviciul Rutier au aplicat numeroase sancțiuni, au reținut permise auto și certificate de înmatriculare, pentru mai multe abateri descoperite în timpul unei razii. Totodată, mai mulți șoferi au fost prinși băuți la volan sau circulând cu viteză.
Nu au lipsit accidentele în trafic. Neatenția, dar și inconștiența unor șoferi i-au costat permisul auto, sau chiar un dosar penal, în cazul celor care au comis abateri mai grave. Este și cazul unui tânăr, care s-a urcat la volan fără permis și a lovit o mașină parcată pe o stradă din Slatina. Polițiștii ajunși la fața locului au descoperit că autoturismul fusese furat de la tatăl tânărului care a provocat accidentul.
Și la Caracal, un tânăr de 19 ani a fost prins la volan, fără permis de conducere. Polițiștii continuă cercetările în ambele cazuri, dar și pentru alte incidente înregistrate, tot duminică, în trafic.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE