Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Oltenii făcură petrecere mare la Slatina
20.09.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 5115

Podul Olt a fost astăzi graniță pentru cei care au venit să petreacă, cu praz, pastramă, vin și muzică bună. A început Festivalul de umor „Oltenii & Restu’ lumii”, iar distracția, glumele și voia bună au pus stăpânire peste Slatina. Silviu Biriș, Toma Cuzin, Cornel Udrea și Andrei Duban au fost invitații organizatorilor la această ediție jubiliară, cu numărul XXV.


Oltenii porniră astăzi o petrecere de tot râsul. De la ora 11.11, s-au deschis granițele umorului și a început vestitul festival „Oltenii & Restu’ lumii”. Oaspeți de seamă au trecut Podul Olt să se veselească alături de oficialități, care au avut grijă să îi întâmpine pe toți așa cum se cuvine. Mai întâi au ajuns la festival primarul Slatinei, Emil Moț, împreună cu președintele Consiliului Județean, Marius Oprescu.
Toma Cuzin, Firicel din Las Fierbinți, a înveselit atmosfera cu o scenetă care a stârnit hohote de râs și ropote de aplauze. A jucat rolul personajului malefic Mefisto, „Dracul Gol” cum s-a prezentat chiar el. Monologul lui Firicel nu a fost lipsit de introspecțiile și analizele sociale care se regăsesc și în serialul Las Fierbinți.
Personalitatea festivalului a fost anul acesta actorul Silviu Biriș, primit cu pâine și sare, dar și cu praz de olteni.
Cu pașapoartele de oltean în buzunar și prazul în mână, participanții s-au prins apoi într-o hotă oltenească și au încins o petrecere ce s-a auzit până dincolo de Olt.
Șoferii care au trecut Podul Olt au fost opriți de oltence, care le-au oferit bucate tradiționale și i-au invitat la festival.
Petrecerea s-a mutat apoi cu alai și trăsuri în Parcul Tineretului, unde va fi distracție și voie bună până duminică seara.


 

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Azi la școală, mâine în online

Scenariile de funcționare a școlilor din județul Olt seamănă mai mult cu un semafor de trafic. De la verde la galben sau chiar la roșu, mai multe unități de învățământ deja și-au schimbat modul de desfășurare a orelor de curs, și asta, doar după prima săptămână de școală. Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Olt, la momentul actual există mai multe cadre didactice, dar și elevi, care sunt infectați cu virusul SARS COV-2.
21 Sep 2020