Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Prim-procurorul de la Caracal, atac cerebral
17.09.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 1480

Prim-procurorul parchetului Caracal, Cătălin Zăvoianu, a făcut accident vascular cerebral. Zăvoianu, a fost audiat pe 31 august, timp de mai multe ore, la Secţia de investigare a infracţiunilor din Justiţie, în dosarul privind modul în care procurorii şi poliţiştii au intervenit în cazul crimelor de la cazul Caracal.


Se pare că stresul la care a fost supus în ultima perioadă i-ar fi cauzat problemele de sănătate. Cătălin Zăvoianu s-ar fi aflat la sediul Poliției în noaptea în care a fost anunțată dispariția Alexandrei. El le-ar fi spus polițiștilor să nu intre la percheziții în casa lui Dincă. 

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Azi la școală, mâine în online

Scenariile de funcționare a școlilor din județul Olt seamănă mai mult cu un semafor de trafic. De la verde la galben sau chiar la roșu, mai multe unități de învățământ deja și-au schimbat modul de desfășurare a orelor de curs, și asta, doar după prima săptămână de școală. Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Olt, la momentul actual există mai multe cadre didactice, dar și elevi, care sunt infectați cu virusul SARS COV-2.
21 Sep 2020