Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Polițist acuzat de intervenție brutală
11.09.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 661

Un tânăr din Topana se află de câteva zile pe un pat de spital din Pitești și va mai sta mult timp. Familia reclamă faptul că el are mai multe fracturi suferite în urma unei ,,corecții” aplicate de polițiștii din comună. În cauză se fac cercetări pentru a se constata modul în care oamenii legii au intervenit pentru imobilizarea bărbatului.


Narcis Ionuț Dinescu din Topana a suferit mai multe fracture și zace pe un pat de spital. Familia acestuia susține că rănile au fost suferite în urma intervenției brutale a polițiștilor din comună, în momentul în care au vrut să-l imobilizeze.
,,Polițiștii din comună l-au bătut până nu a mai știut de el. Au vrut să-l încătușeze. Este în stare gravă. Are coaste rupte, ficatul distrus, chiar și plămânii au problem. Este internat în spitalul din Pitești.”, au susținut rudele bărbatului.
Incidentul reclamat de familia bărbatului s-ar fi petrecut la finele săptămânii trecute, în localitate. Polițiștii au fost chemați să aplaneze un scandal în care acesta era implicat.
Conducerea Inspectoratului Județean de Poliție Olt s-a autosesizat cu privire la situația de la Topana, după ce familia bărbatului a pus traumele suferite de acesta pe seama intervenției brutale a polițiștilor din localitate.
Imobilizarea tânărului din Coteana a fost filmată de apropiații acestuia iar filmulețula fost postat pe o rețea de socializare. Imaginile nu demonstrează, însă, că polițiștii l-ar fi bătut pe bărbat în momentul imobilizării sale.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE