Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Puși sub acuzare, în dosarul Dincă
10.09.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 491

Procurorii Secției Speciale de Investigarea a Infracțiunilor din Justiție au hotărât astăzi punerea sub învinuire a mai multor polițiști din Olt, în Cazul Caracal. Decizia vine la scurt timp după ce s-a hotărât și punerea sub acuzare a procurorului Cristian Popescu, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caracal.


Polițiștii care au avut contact cu familia Alexandrei Măceșanu, în primă fază, în cazul Caracal, au fost puși sub învinuire de către anchetatorii Secției de Investigare a Infracțiunilor din Justiție.
Primul învinuit în dosarul disjuns de DIICOT este Violeta Mirea, fosta șefă a Secției de Poliție Rurală Osica de Sus. Ea este acuzată de abuz în serviciu, pentru demararea cu întârziere a cercetărilor în acest caz.
Aceeași acuzație le este adusă și polițiștilor Vasile Marian și Eugen Țenea de la Postul de Poliție din Dobrosloveni. Tuturor le-a fost adusă la cunoștință învinuirea în cursul acestei zile, după ce au fost reaudiați.
Atât comisarul Violeta Mirea, cât și agentul Vasile Marian, au solicitat pensionarea la scurt timp după izbucnirea scandalului legat de răpirea uciderea și incinerarea Alexandrei Măceșanu.
Prima persoană pusă sub acuzare în acest dosar este procurorul Cristian Popescu de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caracal, cel care nu a permis accesul în locuința lui Gheorghe Dincă până la ora șase dimineață.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE