Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Mașina Poștei, jefuită la Balș
10.09.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 418

Polițiștii din Olt au demarat o anchetă în cazul poștașului din Balș, care a fost jefuit ieri de 200.000 lei. Incidentul s-a petrecut în fața sediului Poștei Române din Balș, iar cei doi angajați ai insituției nu au putut face nimic pentru a-l opri pe tâlhar. Concomitent, oamenii legii au amendat conducerea instituției cu 5.000 lei pentru că nu au asigurat paza transportului de valori.


Banii care ar fi trebuit să ajungă la pensionarii din zona Balș au fost furați ieri de o persoană necunoscută, care a sustras o geantă de transport valori din mașina Poștei Române, după ce l-a bătut pe unul dintre angajații instituției. Totul s-a întâmplat în apropierea sediului din Balș, în timp ce doi salariații descărcau banii și corespondența.
Polițiștii au creionat un cerc de suspecți după ce i-au audiat pe cei doi angajați. Anchetatorii cred că hoțul a acționat la pont. Până când vor da de urma lui, oamenii legii l-au amendat pe directorul Oficiului Județean de Poștă Olt pentru că nu a luat măsurile impuse de lege în privința transportului de valori.
În geanta sustrasă de tâlhar se afla, potrivit celor declarate anchetatorilor de reprezentanții Poștei Române, suma de 200.000 lei.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE