Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Oltenia Wheels”, un spectacol auto de excepție
09.09.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1536

Mașini retro, de epocă, de curse, motoare puternice, scârțâituri de roți și multă adrenalină. Demonstrații spectaculoase de drift au avut loc, sâmbătă, în centrul municipiului Slatina. Sute de oameni de toate vârstele au venit să vadă momentul organizat în cadrul evenimentului „Oltenia Wheels“, aflat la prima ediție. Totul s-a desfășurat în bune condiții, iar spectatorii au spus că mai vor să vadă așa ceva la Slatina.


Paradă de motociclete și mașini, sâmbătă, pe străzile Slatinei. Aproape 200 de astfel de vehicule au defilat pe bulevard, sub privirile încântate ale spectatorilor. În sensul giratoriu de la Casa Tineretului au avut loc și demonstrații de drift, iar sute de oameni s-au adunat să vadă spectacolul.
Unul dintre piloții care au făcut spectacol pe străzile Slatinei este Marius Mitrache, antrenor al unei școli de drift.
Parada a continuat apoi spre Gară, după care, înapoi, spre Clubul Nautic. Slătinenii, dar și cei care s-au adunat să vadă demonstrațiile au filmat, au fotografiat cu telefonul mobil și au lăudat inițiativa organizatorilor.
Organizatorul „Oltenia Wheels“ spune că numărul participanților a fost peste așteptări, deși evenimentul s-a aflat la prima ediție.
După demonstrații, participanții au mers în parcarea Clubului Nautic, unde și-au prezentat bolizii și au turat motoarele la maximum. Primarul Slatinei, Emil Moț a participat și el la eveniment și a fost încântat de organizare și de numărul mare al participanților. El a spus că își dorește ca „Oltenia Wheels” să devină o tradiție la Slatina.
Seara s-a încheiat cu un spectacol cu artiști și trupe cunoscute.
Prezentatori au fost artiștii Cosmina Păsărin și George Vintilă, care au distrat publicul în cadrul celor două zile de spectacol.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE