Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Cazul Dincă: patru violuri și două crime
06.09.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 236

Noi declarații au fost făcute, astăzi, de procurorul general al DIICOT, Felix Bănilă, în cazul lui Gheorghe Dincă. Bărbatul este acuzat acum de două crime și patru violuri, după ce și alte două persoane au depus plângeri împotriva lui. În plus, soția lui Dincă este și ea anchetată în dosar, fiind acuzată de complicitate la omor.


Conducerea DIICOT a venit, astăzi, cu noi informații din ancheta de la Caracal. Felix Bănilă, procurorul șef DIICOT, a anunțat că cercetarea a fost extinsă și pe numele soției bărbatului, Elena Dincă, femeia fiind acuzată de complicitate la omor. Totodată, Dincă este acuzat acum de patru violuri și două crime, după ce alte două femei au depus plângere împotriva lui.
Cât despre osemintele găsite în casa lui Dincă, șeful DIICOT spune că, potrivit testelor ADN, acestea aparțin Alexandrei Măceșeanu. De asemenea, pe lângă oase anchetatorii au mai descoperit mai multe materiale textile, dar şi nasturi, capse, agrafe de păr şi un cercel. Gheorghe Dincă susține în continuare că el le-a omorât pe fetele de 15 și 18 ani, Alexandra Măceșeanu și Luiza Melencu. Referitor la celelalte două acuzații de viol, Dincă nu recunoaște nimic, potrivit anchetatorilor. Pe 2 septembrie a fost extinsă din nou urmărirea penală pentru alte două infracţiuni de profanare de cadavre sau morminte, a mai spus şefului DIICOT, Felix Bănilă.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE