Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Oltenia Wheels”, gata de start
06.09.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 428

Pregătirile pentru „Oltenia Wheels” sunt în toi. În parcarea de la Clubul Nautic și de Agrement „Plaja Olt”, locul care va găzdui acest eveniment dedicat iubitorilor de mașini, s-a lucrat intens toată ziua. Scena este deja pregătită pentru concertele oferite de artiști îndrăgiți, mașinile și motoarele sunt așezate pentru expoziție, iar în zona de street food se pun la punct ultimele detalii.


Începând de astăzi și până duminică, Slatina va fi gazda unui eveniment de excepție, care cuprinde paradă de mașini, concursuri și concerte. Este prima ediție „Oltenia Wheels”, organizată de membrii „Asociației BMW E30-CLUB” în colaborare cu Primăria Municipiului Slatina și Consiliul Local. La ora prânzului, zeci de persoane puneau la punct ultimele detalii pentru ca evenimentul să fie unul spectaculos.
Organizatorii au pregătit trei zile pline cu surprize inedite.
Ziua de sâmbătă va continua cu un concert incendiar oferit de formațiile La Familia, C.I.A, Alan&Kepa și Biggie, începând cu ora 19. În ultima zi, la „Oltenia Wheels”, cele mai arătoase mașini și motociclete vor fi premiate într-un cadru festiv.
Intrarea este liberă la acest eveniment.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE