Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Săpături fără sfârșit în curtea lui Dincă
23.08.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 165

Noi căutări au avut loc, astăzi, la casa lui Gheorghe Dincă, bărbatul din Caracal anchetat pentru moartea celor două tinere, Alexandra Măceșeanu și Luiza Melencu. Anchetatorii au continuat să sape în cele 37 de gropi aflate în curtea bărbatului. În această dimineață a fost adus din nou un buldoexcavator, pentru a-i ajuta în căutarea de noi probe.


Continuă ancheta la casa lui Gheorghe Dincă. Oamenii legii fac alte săpături în gropile aflate în curtea bărbatului, pentru a căuta probe care să îi ajute să stabilească ce s-a întâmplat cu cele două tinere dispărute, pe care bărbatul susține că le-a omorât. După ce au fost ridicate probe din camerele locuinței şi au fost strânse tone de obiecte, gunoaie de tot felul și multe fiare, acum se fac săpături în curte. În această dimineaţă a fost adus din nou un buldoexcavator, care va excava pe o suprafață de 2.500 de mp. Între timp continuă și audierile în acest caz. Soția și trei din cei patru copii ai lui Dincă au dat declarații, ieri, la DIICOT București, timp de aproape nouă ore. Avocatul familiei Luizei, Tonel Pop, spune că soția bărbatului ar fi mințit și a distrus probe.

“Ce pot să vă spun e că, din punctul meu de vedere, această doamnă minte într-un hal fără de hal, au fost contraziceri extraordinare între declarațiile lor, ale familiei. În mod clar, și din ce a declarat și din ce rezultă din ce au spus celelalte persoane, această doamnă a aruncat probe, a alterat probe, a distrus probe. Este de văzut dacă cu intenție, obligată, din greșeală”, a declarat avocatul, citat de antena3.

Audierile vor continua și la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, unde un specialist de la Secția de Investigare a Infracțiunilor din Justiție anchetează mai mulți polițiști și procurori implicați în acest caz.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE