Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Accidente violente din cauza neatenței
22.08.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 732

Două accidente de circulație violente au avut loc, în această după-amiază, la Slatina și în localitatea Negreni, din cauza neatenției șoferilor. Primul s-a întâmplat după ce unul dintre șoferi nu a respectat semnificația indicatorului „obligatoriu la dreapta” și a virat la stânga, intrând într-un autoturism care circula regulamentar. La Negreni, un șofer de 18 ani a intrat cu autoturismul într-un cap de pod. Șapte oameni au fost răniți în urma celor două accidente rutiere.


Eveniment rutier grav în această după-amiază, pe strada Cireașov, din municipiul Slatina. Un șofer a încălcat regulile de circulație și a provocat un accident. Potrivit poliției, bărbatul a vrut să vireze stânga, deși indicatorul arăta „obligatoriu la dreapta”. A intrat într-un autoturism care circula regulamentar, patru oameni fiind răniți în urma impactului.
Șoferul vinovat a rămas încarcerat în mașină, iar un pasager din autoturismul său și alți doi pasageri din cealaltă mașină au fost răniți.
Șoferii nu consumaseră alcool. Circulația în zonă a fost îngreunată câteva zeci de minute.
O oră mai târziu, un alt accident s-a produs în localitatea Negreni. Un tânăr de 18 ani a intrat cu mașina într-un cap de pod. Autoturismul s-a făcut praf, iar trei oameni au fost răniți.
Toate cele șapte victime din cele două accidente au ajuns la Spitalul Județean de Urgență Slatina, pentru acordarea de îngrijiri medicale.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE