Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Familia Luizei, audiată la Poliția Caracal
21.08.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 102

Audieri pe bandă rulantă la sediul Poliției din Caracal, în cazul crimelor lui Gheorghe Dincă. După ce ieri, vecinii bărbatului au fost chemați să dea declarații, astăzi, prieteni, rude și apropiați ai acestuia, dar și familia Luizei, una dintre tinerele dispărute, au fost chemați la poliție. Între timp, la casa criminalului continuă căutările. Două aparate performante scanează terenul și pereții casei bărbatului, în căutare de probe.


Continuă căutările, dar și audierile în cazul crimelor de la Caracal. Mai multe peroane au mers, astăzi, la sediul Poliției, pentru a spune tot ce știu în legătură cu Gheorghe Dincă. Printre aceștia se află vecinii bărbatului, prieteni, apropiați, dar și rudele criminalului. Oamenii legii speră să obțină informații care să îi ajute să afle cu exactitate ce s-a întâmplat în zilele în care au dispărut cele două fete. Pe de altă parte, și familia Luizei Melencu, tânăra pe care Dincă spune că a ucis-o în luna aprilie, a fost audiată, astăzi, la Poliția din Caracal. De asemenea, familia Alexandrei Măceșeanu a fost chemată și ea la audieri, la București, în dosarul în care se fac cercetări privind intervenția polițiștilor la acest caz. Între timp, la casa lui Gheorghe Dincă au continuat căutările pe parcursul întregii zile. Două aparate performante scanează pereții locuinței și terenul din gospodărie. 20 de gropi care au fost descoperite în curte vor fi săpate, în căutarea de noi probe. De asemenea, au fost dispuse expertize ale mașinilor lui Dincă. Anchetatorii vor să știe dacă acesta folosea anumite sisteme care să îl ajute să imobilizeze în autoturismele sale, fetele răpite.  

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenia Wheels”, un spectacol auto de excepție

Mașini retro, de epocă, de curse, motoare puternice, scârțâituri de roți și multă adrenalină. Demonstrații spectaculoase de drift au avut loc, sâmbătă, în centrul municipiului Slatina. Sute de oameni de toate vârstele au venit să vadă momentul organizat în cadrul evenimentului „Oltenia Wheels“, aflat la prima ediție. Totul s-a desfășurat în bune condiții, iar spectatorii au spus că mai vor să vadă așa ceva la Slatina.
09 Sep 2019

Educație modernă la GPP Nr.5

Și grădinițele și-au început, astăzi, activitatea didactică. La Grădinița cu Program Prelungit nr. 5 din Slatina, micuții s-au întors cu emoții. Le-au revăzut cu drag pe doamnele educatoare, pe care le-au întâmpinat cu flori, și s-au bucurat de întâlnirea cu toți copiii întorși din vacanță. Este unitatea cu cele mai multe grădinițe în subordine, aici fiind pregătiți peste 300 de copii. Pentru ei, în ultima perioadă au avut loc mai multe investiții, care vor continua și anul acesta.
09 Sep 2019