Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Crimele de la Caracal, noi teste ADN
20.08.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 192

Probe noi în cazul crimelor de la Caracal. Anchetatorii au găsit o poșetă și un cercel în autoturismul lui Gheorghe Dincă, lucruri care nu aparțin nici Alexandrei, nici Luizei, spun procurorii. Acestea vor fi expertizate la Institutul Național de Criminalistă. De asemenea, legiștii au dispus și refacerea testelor ADn pentru osemintele care ar aparține celor două fete ucise și arse.


Se complică lucrurile în cazul crimelor de la Caracal. După ce, de o lună, anchetatorii caută probe în casa criminalului Gheorghe Dincă, privind moartea tinerelor Alexandra Măceșeanu și Luiza Melencu, acum se pare că este vorba despre o a treia victim, scrie digi24.ro. Au fost găsite noi obiecte în mașina bărbatului, lucruri care nu au fost recunoscute de părinții celor două fete. Pentru a înţelege cui aparţin acestea, au fost trimise la Institutul Național de Criminalistică, urmând să se stabilească dacă probele ADN se potrivesc cu cele ale Alexandrei sau Luizei, ori se pune problema unei a treia victime. Între timp, Institutul Național de Medicină Legală a anunțat, astăzi, că vor fi refăcute testele în cazul fragmentelor osoase găsite la locuința lui Dincă și în pădurea din apropierea casei.
“În acest sens se continuă afectuarea testelor și procedurilor fizico-chimice antropologice asupra fragmentelor osoase. Totodată, pentru a completa datele medico-legale în interesul justiției, se desfășoară un proces de reeșantionare și de reluare a analizelor ADN, proces care va continua, chiar dacă materialul osos avut la dispoziție este în stare avansată de degradare“, apare în comunicatul INML.
Căutările la casa lui Dincă au continuat și astăzi. Anchetatorii au scanat pereții locuinței, cu un aparat performant, pentru a vedea dacă bărbatul a ascuns probe acolo. Tot astăzi au continuat și audierile, la Caracal. Vecinii lui Dincă au fost chemați la poliție pentru a spune tot ce știau despre bărbat.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenia Wheels”, un spectacol auto de excepție

Mașini retro, de epocă, de curse, motoare puternice, scârțâituri de roți și multă adrenalină. Demonstrații spectaculoase de drift au avut loc, sâmbătă, în centrul municipiului Slatina. Sute de oameni de toate vârstele au venit să vadă momentul organizat în cadrul evenimentului „Oltenia Wheels“, aflat la prima ediție. Totul s-a desfășurat în bune condiții, iar spectatorii au spus că mai vor să vadă așa ceva la Slatina.
09 Sep 2019

Educație modernă la GPP Nr.5

Și grădinițele și-au început, astăzi, activitatea didactică. La Grădinița cu Program Prelungit nr. 5 din Slatina, micuții s-au întors cu emoții. Le-au revăzut cu drag pe doamnele educatoare, pe care le-au întâmpinat cu flori, și s-au bucurat de întâlnirea cu toți copiii întorși din vacanță. Este unitatea cu cele mai multe grădinițe în subordine, aici fiind pregătiți peste 300 de copii. Pentru ei, în ultima perioadă au avut loc mai multe investiții, care vor continua și anul acesta.
09 Sep 2019