Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Pirații rutieri“, vânați și la Slatina
20.08.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 928

Continuă acțiunea „Pirații rutieri“ și la Slatina. Ministrul MAI, Mihai Fifor, le-a cerut polițiștilor să intensifice controalele în trafic, pentru identificarea și sancționarea celor care iau persoane la ocazie. Până în prezent, în județul Olt au fost prinși 20 de pirati rutieri. Polițiștii le-au dat amendă și le-au suspendat plăcuțele cu numerele de înmatriculare ale mașinilor, pentru următoarele 6 luni.


În cadrul videoconferinței de ieri cu toți prefecții și reprezentanții mai multor instituții publice din județ, ministrul MAI, Mihai Fifor, a cerut polițiștilor să continue și controalele în trafic. Sunt vizați pirații rutieri, după ce polițiștii au demarat o campanie pentru combaterea transportului ilegal de persoane.
Până în prezent, în județul Olt, 20 de rechini au fost sancționați de poliție și au rămas fără mașini.
La Slatina, rechinii sunt mai puțini în urma controalelor poliției, însă tot se mai practică această activitate. Azi dimineață, în stația de la catedrală, pirații au încercat să ia oameni la ocazie, însă aceștia au refuzat și au așteptat microbuzul.
Acțiunea „Pirații rutieri“ a fost demarată de poliție în toată țara, după tragedia de la Caracal. Tânăra Alexandra Măceșanu a fost ucisă și incendiată de Gheorghe Dincă, după ce acesta a luat-o la ocazie, iar apoi a sechestrat-o și a omorât-o.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE