Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Strivit sub tractor
22.07.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 396

Un bărbat a murit strivit sub tractorul pe care îl conducea. Tragedia s-a petrecut ieri după-amiază, în apropierea localității Vitomirești. Potrivit polițiștilor, bărbatul în vârstă de 39 de ani, conducea vehiculul pe un drum forestier.


Tractorul s-a răsturnat, iar el a fost prins sub greutatea acestuia. A fost găsit mai târziu de persoane care treceau prin zonă. Oamenii au sunat imediat la 112. Din păcate, echipajul medical ajuns la fața locului nu a mai putut face nimic pentru salvarea bărbatului, fiind constatat decesul. Cazul a fost preluat de poliție, pentru cercetări.  

accident tractor mort
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Supermarket din Slatina, cu produse expirate

Alimente expirate, printre care și sute de ouă descoperite într-un supermarket din Slatina, dar și zeci de kilograme de brânzeturi și lactate vândute în condiții necorespunzătoare, în piețe sau în apropierea lor. Sunt produse retrase de la comercializare de inspectorii DSVSA Olt în urma controalelor efectuate în această perioadă. Aproximativ 60.000 de lei este valoarea totală a sancțiunilor aplicate celor care au încălcat legea.
21 Aug 2019