Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Razie pentru depistarea șoferilor drogați
22.07.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 2629

Razie în Slatina și pe drumurile din județul Olt, nu doar pentru prinderea șoferilor băuți, ci și a celor care au consumat droguri. Polițiștii de la Serviciul Rutier Olt au primit două aparte noi, pentru tesarea conducătorilor auto privind consumul de stupefiante, iar sâmbătă și duminică le-au scos în trafic și au testat zeci de conducători auto. Un șofer a fost prins drogat la volan.


Dotări noi pentru Poliția Rutieră Olt. Dacă până acum, șoferii erau testați mai mult pentru consumul de alcool, ei vor fi testați și pentru consumul de droguri. Poliția Rutieră are acum aparate speciale pentru a depista șoferii drogați la volan.

În weekendul trecut, oamenii legii au testat cu noile aparate mai mulți conducători auto.

Un tânăr oprit în trafic de poliție a spus că noile aparate pentru testarea privind consumul de droguri sunt binevenite.

După efectuarea testului însă, rezultatul în cazul tânărului a fost pozitiv.

Printre șoferii testați s-a aflat și medicul Sorin Brătoi, directorul Spitalului de Psihiatrie de la Schitu Greci. Acesta a spus că noile aparate ale poliției erau necesare, întrucât numărul persoanelor consumatoare de droguri este în creștere.

De acum, polițiștii vor avea cu ei două aparate pentru testarea șoferilor. Unul pentru alcool și altul pentru droguri. Cele două aparte pentru testarea șoferilor privind consumul de droguri vor funcționa, unu la Serviciul Rutier Olt, iar celălalt, la Biroul Rutier Slatina.  

ACTIUNE POLITIE DROGURI
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE