Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina, împânzită de polițiști și jandarmi
19.07.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 4204

Razii de amploare, la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Polițiștii, împreună cu agenții locali și jandarmii au împânzit orașul, seara trecută, au legitimat și amprentat zeci de persoane și au organizat filtre la intrările în municipiu. Controalele au avut ca scop prevenirea și combaterea scandalurilor, a consumului de alcool pe stradă, dar și sancționarea celor care deranjează ordinea și liniștea publică și a persoanelor care fac mizerie în fața blocurilor și a foișoarelor.


Au fost controale ample, noaptea trecută, la Slatina, în urma unor sesizări primite de la cetățeni deranjați de gălăgia și mizeria pe care le fac unele persoane în zona blocurilor sau a barurilor. Peste zece echipaje de la Poliția municipiului Slatina, Poliției Locale și Jandarmerie au făcut controale în tot orașul. Prima oprire a fost Gara Slatina. Polițiștii au blocat toată zona până la sensul giratoriu și au verificat persoanele, dar și autoturismele aflate în trafic. Zeci de tineri care consumau băuturi răcoritoare sau alcoolice, ori mâncau semințe pe bancă, au fost legitimați și sancționați.
Din Gară, echipajele au plecat spre străzile Victoriei, Păcii și Trandafirilor, unde sunt cele mai multe sesizări de la cetățeni, privind tulburarea ordinii și liniștii publice la scările de bloc și în zona foișoarelor.
Polițiștii locali au acționat și în cartierul Progresul. Aceștia au aplicat 20 de amenzi pentru consum de alcool la scările de bloc, tulburarea ordinii și liniștii publice, dar și pentru aruncarea cojilor de semințe pe jos. Și polițiștii de la municipiu au dat aproape 40 de sancțiuni și avertismente, în timpul acțiunii.
Peste 50 de persoane au fost legistimate, amprentate și verificate în baza de date a Poliției. În cursul nopții trecute, polițiștii au organizat filtre la intrările în oraș. Au fost verificate toate mașinile aflate în trafic, în zonele respective. Razia va continua și în serile următoare, până duminică inclusiv.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE