Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Băuți la volan, în minivacanța de Rusalii
18.06.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 161

Au fost controale în trafic, în minivacanța de Rusalii, în județul Olt. Timp de trei zile, polițiștii de la Serviciul Rutier au făcut verificări printre șoferi, atât în mediul urban, cât și în cel rural. Sute de conducători auto au fost sancționați, iar o parte dintre ei au rămas fără permis, după ce au încălcat grav regulile de circulație. În localitatea Schitu, un șofer a fost găsit la volan aproape în comă alcoolică.


Controale și numeroase amenzi în trafic, în minivacanța de Rusalii, în Olt. În perioada 15-17 iunie, poliţiştii au desfăşurat activităţi suplimentare, pentru prevenirea faptelor antisociale, pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice și siguranța traficului rutier. Au fost aplicate peste 400 de sancțiuni, cele mai multe conducătorilor auto.
A fost wekendul șoferilor băuți. Mai mulți conducători auto au fost prinși în trafic cu alcoolemii de peste 1,20 mg/l în aerul expirat. Polițiștii le-au reținut permisul de conducere și le-au întocmit dosar penal. Alții au scăpat mai ușor. Pentru abateri mai puțin grave, s-au ales doar cu amendă.
În localitatea Schitu, un șofer a făcut accident, după ce s-a urcat la volan în stare avansată de ebrietate. Potrivit agenților de la Rutieră, el a pierdut controlul direcţiei de mers, intrând în coliziune cu un stâlp. În urma accidentului au rezultat doar pagube materiale. Șoferul avea o alcoolemie de 1,44 mg/l în aerul expirat.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE