Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Accident în lanț cu trei mașini de poliție
14.06.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 966

Trei autospeciale de poliție s-au ciocnit în această după-amiază, la ieșirea din Balș către Craiova. Mașinile erau noi și ar fi trebuit să ajungă la IPJ Mehedinți. Șoferul uneia dintre ele, agent de poliție, nu a păstrat distanța față de autospeciala din fața sa și astfel s-a produs accidentul.


Înainte să se bucure de autospecialele de poliție noi, primite astăzi, trei agenți de la IPJ Mehedinți trebuie să meargă cu ele la service. Asta după ce unul dintre polițiști a intrat cu Loganul de serviciu în mașina de poliție din fața sa, aceasta din urmă lovind încă o autospecială aflată în coloană. Accidentul s-a petrecut în această după-amiază, în Balș.
Agentul de poliție vinovat pentru producerea accidentului a fost sancționat contravențional. Autospecialele nu aveau semnalele acustice și luminoase în funcțiune, au anunțat reprezentanții IPJ Olt. De asemenea, mașinile aveau poliție de asigurare auto valabile.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Evadat fugărit pe străzile Slatinei

Urmărire ca în filme pe străzile Slatinei. Nu cu mașina, ci pe jos. Un evadat care a fugit din spital a fost prins de un polițist local, după ce acesta a alergat după el aproape un kilometru. Individul se afla în arest preventiv pentru tâlhărie și le-a spus polițiștilor care îl păzeau că merge la toaletă. A fugit însă, cu tot cu polițiștii după el, fiind prins și încătușat în centrul orașului de un echipaj de la Poliția Locală Slatina.
15 Iul 2019

Slatina, împânzită de polițiști și jandarmi

Razii de amploare, la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Polițiștii, împreună cu agenții locali și jandarmii au împânzit orașul, seara trecută, au legitimat și amprentat zeci de persoane și au organizat filtre la intrările în municipiu. Controalele au avut ca scop prevenirea și combaterea scandalurilor, a consumului de alcool pe stradă, dar și sancționarea celor care deranjează ordinea și liniștea publică și a persoanelor care fac mizerie în fața blocurilor și a foișoarelor.
19 Iul 2019

Tineri urmăriți international, prinși la Balș

Patru tineri dați în urmărire internațională, după ce autoritățile spaniole au emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru mai multe furturi, au fost prinși de polițiști la Balș. Hoții sunt bănuiți că, anul trecut, au furat zeci de mașini în Spania, pentru a le folosi la spargerea unor locuințe și magazine pe teritoriul acesuiași stat. După ce au fost încătușați, hoții au fost prezentați la Curtea de Apel Craiova, care a hotărât reținerea lor pentru 24 de ore.
18 Iul 2019