Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Prinși cu droguri la Caracal
06.06.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 344

Polițiștii de la Crimă Organizată Olt au prins trei bărbați, la Caracal, în timp ce ridicau colete cu droguri. Unul dintre traficanți era urmărit național și international, pentru infracțiuni cu stupefiante. El a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, iar ceilalți doi sunt cercetați în libertate.


Droguri la Caracal. Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt au prins trei bărbați, de 22, 27 și 65 de ani, în timp ce ridicau două colete cu droguri din municipiul Caracal. În interiorul autoturismului folosit de cei trei traficanți, au fost descoperite 17 pliculețe din material plastic transparent ce conțineau fragmente vegetale uscate de culoare verde, 5 pachețele ce conțineau rezină de cannabis, o țigaretă confecționată artizanal din fragmente vegetale uscate de culoare verde, 5 telefoane mobile și un cântar electronic.
Ulterior, oamenii legii au făcut trei percheziții în orașul Caracal, în urma cărora au ridicat un plic din material plastic transparent ce conținea material vegetal uscat de culoare verde oliv.
Persoanele depistate în cadrul acțiunii au fost escortate de polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt, fiind predate Direcției de Combatere a Criminalității Organizate. Cel urmărit national și international a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile. Ceilalți doi sunt cercetați în stare de libertate.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE