Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Mită pentru un post de asistentă
04.06.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 915

Un tânăr de 34 de ani, din Caracal, a fost reținut de procurori, după ce primit mită sub promisiunea că va ajuta o persoană să se angajajeze pe un post de asistent medical, la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Cel care a oferit mita, l-a și denunțat pe individ, iar acesta a fost prins în flagrant și ridicat de anchetatori. Pentru fapta sa, riscă până a 12 ani de închisoare.


Un bărbat a fost prins în flagrant, după ce a încercat să păcălească o persoană de la care a și luat bani, sub promisiunea că o va ajuta pe fiica acesteia să se angajaze la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Tânărul de 34 de ani, din Caracal, a fost reținut, ieri, de polițiști și procurori, sub acuzația de trafic de influență. Potrivit anchetatorilor, în luna aprilie, un bărbat din localitatea Fărcașele, i-a oferit inculpatului sumele de 500 de euro și 1.000 de lei, în vederea facilitării angajării fiicei sale, pe un post de asistent medical, la Spitalul din Slatina. Tânărul din Caracal îi promisese bărbatului că va face rost de subiecte și o va ajuta pe femeie să promoveze examenul. Mai mult, i-a și înmânat bărbatului niște subiecte despre care i-a spus că urmau a fi extrase la concurs.
„În schimbul sumelor de bani menționate, inculpatul i-a predat denunțătorului două seturi de subiecte ce urmau a fi extrase la proba scrisă, respectiv, proba orală, a concursului pentru ocuparea unui post vacant de asistent medical“, apare în comunicatul Parchetuluide pe lângă Tribunalul Olt.

În urmă cu două zile, escrocul l-a contactat din nou pe bărbatul din comuna Fărcașele și a cerut o nouă sumă de bani. Când și-a dat seama că a fost păcălit, acesta a hotărât să anunțe poliția, care a organizat flagrant.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE