Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Individ periculos, săltat din locuința sa
04.06.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 4600

Scene periculoase într-o intersecție din Slatina. Un bărbat a aruncat, de la etajul patru al unui bloc, cioburi de geamuri, direct pe asfalt. Oamenii au intrat în panică, la fel și șoferii aflați în trafic, după ce strada s-a umplut de cioburi, iar bărbatul continua să arunce, în timp ce adresa injurii vecinilor. Mai multe echipaje de poliție și jandarmi ai ajuns la fața locului, bărbatul fiind ridicat și transportat la spital. Polițiștii i-au deschis dosar penal.


Panică, ieri după-amiază, în intersecția de la Zahana, din Slatina. Un bărbat a început să arunce, de la etajul patru al blocului în care locuia, cu geamuri sparte. Atât șoferii aflați în trafic, cât și pietonii s-au temut pentru viața lor, mai ales că bărbatul avea un comportament agresiv și continua să arunce cu cioburi de la etaj. A fost anunțată poliția, mai multe echipaje ajungând la fața locului.
Întrucât bărbatul era cunoscut ca fiind violent, polițiștii au chemat în sprijin jandarmii și, împreună, au intrat în locuința acestuia, pentru a-l ridica.
Bărbatul a fost dus la Spitalul din Slatina, unde a rămas sub supraveghere medicală. El este cercetat acum de poliție.
Locatarii din blocul respectiv spun că bărbatul devine adesea agresiv și de multe ori se tem să mai iasă din casă, de frica lui.
Potrivit reprezentanților Poliției municipiului Slatina, bărbatul este cunoscut cu afecțiuni psihice și refuză să stea internat sub tratament medical. Întrucât reprezintă un pericol public, oamenii legii vor să obțină ordin judecătoresc pentru internarea bărbatului într-un spital de specialitate.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE