Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Motociclist rănit grav la Găneasa
13.05.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 268

Accident grav, în comuna Găneasa. Un tânăr din Craiova a intrat cu motocicleta într-un indicator rutier. Impactul a fost violent. Motociclistul a fost rănit grav și rămas inconștient. Echipajul SMURD și Ambulanța i-au acordat primele îngrijiri medicale, tânărul fiind transportat la Spitalul Slatina. Din cauza stării grave în care se afla, a fost preluat de elicopterul SMURD și transferat la Spitalul Floreasca din București.


Accident teribil, ieri după-amiază, în localitatea Găneasa. Un motociclist din Craiova a fost rănit grav, după ce a pierdut controlul direcției într-o curbă și a intrat în indicatorul cu numele localității. Bărbatul a rămas inconștient la pământ, în urma impactului.
Tânărul a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Slatina în stare critică. Avea hemoragie internă, unul dintre plămâni fiind perforat de coaste. Medicii au solicitat elicopterul SMURD, iar motociclistul a fost transferat la Spitalul Floreasca din București.
Tânărul a fost operat, iar în prezent se află în comă indusă. Medicii au reușit să îl stabilizeze. Potrivit șefului Poliției Rutiere Olt, inspectorul principal Cristian Tița, accidentul s-a produs din cauza neadaptării vitezei în curbă. A fost dispusă o expertiză tehnică pentru a se stabili viteza cu care circula motocicleta, dar și dacă aceasta avea vreo defecțiune în momentul producerii accidentului.
Vineri după-amiază, un alt accident a avut loc în județul Olt. O autocisternă încărcată cu substanțe chimice s-a răsturnat la Pădurea Sarului. Circulația pe DN 65, între Slatina și Balș, a fost oprită mai bine de 18 ore, traficul fiind redirecționat.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenia Wheels”, un spectacol auto de excepție

Mașini retro, de epocă, de curse, motoare puternice, scârțâituri de roți și multă adrenalină. Demonstrații spectaculoase de drift au avut loc, sâmbătă, în centrul municipiului Slatina. Sute de oameni de toate vârstele au venit să vadă momentul organizat în cadrul evenimentului „Oltenia Wheels“, aflat la prima ediție. Totul s-a desfășurat în bune condiții, iar spectatorii au spus că mai vor să vadă așa ceva la Slatina.
09 Sep 2019

Educație modernă la GPP Nr.5

Și grădinițele și-au început, astăzi, activitatea didactică. La Grădinița cu Program Prelungit nr. 5 din Slatina, micuții s-au întors cu emoții. Le-au revăzut cu drag pe doamnele educatoare, pe care le-au întâmpinat cu flori, și s-au bucurat de întâlnirea cu toți copiii întorși din vacanță. Este unitatea cu cele mai multe grădinițe în subordine, aici fiind pregătiți peste 300 de copii. Pentru ei, în ultima perioadă au avut loc mai multe investiții, care vor continua și anul acesta.
09 Sep 2019