Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Motociclist rănit grav la Găneasa
13.05.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 309

Accident grav, în comuna Găneasa. Un tânăr din Craiova a intrat cu motocicleta într-un indicator rutier. Impactul a fost violent. Motociclistul a fost rănit grav și rămas inconștient. Echipajul SMURD și Ambulanța i-au acordat primele îngrijiri medicale, tânărul fiind transportat la Spitalul Slatina. Din cauza stării grave în care se afla, a fost preluat de elicopterul SMURD și transferat la Spitalul Floreasca din București.


Accident teribil, ieri după-amiază, în localitatea Găneasa. Un motociclist din Craiova a fost rănit grav, după ce a pierdut controlul direcției într-o curbă și a intrat în indicatorul cu numele localității. Bărbatul a rămas inconștient la pământ, în urma impactului.
Tânărul a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Slatina în stare critică. Avea hemoragie internă, unul dintre plămâni fiind perforat de coaste. Medicii au solicitat elicopterul SMURD, iar motociclistul a fost transferat la Spitalul Floreasca din București.
Tânărul a fost operat, iar în prezent se află în comă indusă. Medicii au reușit să îl stabilizeze. Potrivit șefului Poliției Rutiere Olt, inspectorul principal Cristian Tița, accidentul s-a produs din cauza neadaptării vitezei în curbă. A fost dispusă o expertiză tehnică pentru a se stabili viteza cu care circula motocicleta, dar și dacă aceasta avea vreo defecțiune în momentul producerii accidentului.
Vineri după-amiază, un alt accident a avut loc în județul Olt. O autocisternă încărcată cu substanțe chimice s-a răsturnat la Pădurea Sarului. Circulația pe DN 65, între Slatina și Balș, a fost oprită mai bine de 18 ore, traficul fiind redirecționat.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE