Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Mișcare și relaxare la „Crosul Primăverii 5K“
13.05.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 702

Peste 250 de iubitori ai sportului, atât atleți de performanță, dar și foarte mult amatori, au participat, duminică, la „Crosul Primăverii- Slatina 5K“. Evenimentul, ajuns la cea de-a doua ediție, a fost organizat de Primăria Municipiului Slatina, care a pregătit numeroase premii pentru toate categoriile de vârstă. Cel mai tânăr concurent a avut 18 ani, iar cel mai vârstnic, 73. Premiile au fost oferite de primarul Slatinei, Emil Moț, care a anunțat că se gândește ca la anul să organizeze și un semimaraton.


Mișcare, relaxare și distracție la cea de-a doua ediție a concursului „Crosul Primăverii - Slatina 5K“, organizat, duminică, de Primăria municipiului Slatina. A fost o ediție reușită, la care au participat peste 250 de iubitori ai sportului, atleți de performanță, dar și foarte mulți amatori. Înscrierile au avut loc până la începerea concursului. Cei care nu au reușit să se înscrie pe site-ul primăriei, ori s-au hotărât pe ultima sută de metri să participe la concurs, au avut posibilitatea să se înscrie la fața locului. Starul competiției s-a dat în parcarea de la fostul Magazin „Oltul“, după câteva minute de încălzire.
La fel ca și anul trecut, traseul stabilit de organizatori a fost de 5 kilometri. Distanța a fost parcursă în mai puțin de 15 minute, de un concurent de 39 de ani, din Craiova. Marius Buşcă este atlet profesionist, iar anul acesta a fost prima sa participare la „Crosul Primăverii”. Este vicecampion national la semimaraton, iar anul acesta se pregătește să participle împreună cu echipa MApN la olimpiada militară din China. Pe locul doi, la fete, a fost Ionela Puia, sportivă a echipei CSM Craiova.
Categoria de vârstă „50+” a fost câștigată de un fost pompier, Vasile Ciobanu, membru al grupului de alergători Slatina Running.
Mulți dintre concurenți au fost la prima participare. Chiar dacă li s-a părut greu, aceștia au spus că experiența a meritat efortul, iar pentru anul următor se vor pregăti și mai bine.
Cel mai vârstnic concurent a fost Ion Vișan, un slătinean de 73 de ani. Aleargă de peste 10 ani și a parcurs traseul în 25 de minute.
Primarul Slatinei, Emil Moț, a venit la eveniment împreună cu soția și cei doi copii ai săi. Edilul a fost impresionat de numărul mare de participanți și a spus că se gândește ca la anul să organizeze și un semimaraton.
Primii trei câștigători la general, indiferent de categoria de vârstă, au fost recompensaţi astfel: locul I – 800 lei, locul II – 600 lei, iar locul III – 400 lei.
Și Televiziunea Olt Tv a fost bine reprezentată la „Crosul Primăverii”. Colegii noștri Dana Mihăilă și Cătălin Vârșă s-au numărat și anul acesta printre curajoșii care au străbătut în pas alergător străzile orașului.
 

crosul primăverii 2019 emil moț premii echipa olt tv
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Slatina, împânzită de polițiști și jandarmi

Razii de amploare, la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Polițiștii, împreună cu agenții locali și jandarmii au împânzit orașul, seara trecută, au legitimat și amprentat zeci de persoane și au organizat filtre la intrările în municipiu. Controalele au avut ca scop prevenirea și combaterea scandalurilor, a consumului de alcool pe stradă, dar și sancționarea celor care deranjează ordinea și liniștea publică și a persoanelor care fac mizerie în fața blocurilor și a foișoarelor.
19 Iul 2019

Tineri urmăriți international, prinși la Balș

Patru tineri dați în urmărire internațională, după ce autoritățile spaniole au emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru mai multe furturi, au fost prinși de polițiști la Balș. Hoții sunt bănuiți că, anul trecut, au furat zeci de mașini în Spania, pentru a le folosi la spargerea unor locuințe și magazine pe teritoriul acesuiași stat. După ce au fost încătușați, hoții au fost prezentați la Curtea de Apel Craiova, care a hotărât reținerea lor pentru 24 de ore.
18 Iul 2019