Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Cisternă răsturnată la Saru, trafic deviat
10.05.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 772

Traficul rutier între Slatina și Craiova a fost paralizat, în această după-amiază, după ce o cisternă s-a răsturnat într-o curbă, la Pădurea Sarului. Șoferul nu a redus viteza și a pierdut controlul volanului. Autocisterna era încărcată cu o substanță chimică periculoasă.


În urma accidentului, traficul a fost deviat pe ruta Găneasa- Osica- Șopârlița- Pârșcoveni- Balș. Polițiștii au stabilit că cisterna venea dinspre Slatina și se îndrepta către Craiova când, șoferul, un bărbat de 64 de ani, de cetățenie greacă, a intrat cu viteză în curbă și nu a mai putut controla autocisterna, care s-a izbit de parapetul de protecție și s-a răsturnat pe carosabil.
La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri, cu autospeciale de prim ajutor și pentru stingerea incendiilor, dar și cu o autospecială pentru protecție chimică, biologică, radiologică și nucleară. Autocisterna era încărcată cu o substanță organică corozivă. În urma accidentului, s-au scurs cantități mici din această substanță, însă pompierii au rămas la fața locului până la repunerea în siguranță de roți a cisternei.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Slatina, împânzită de polițiști și jandarmi

Razii de amploare, la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Polițiștii, împreună cu agenții locali și jandarmii au împânzit orașul, seara trecută, au legitimat și amprentat zeci de persoane și au organizat filtre la intrările în municipiu. Controalele au avut ca scop prevenirea și combaterea scandalurilor, a consumului de alcool pe stradă, dar și sancționarea celor care deranjează ordinea și liniștea publică și a persoanelor care fac mizerie în fața blocurilor și a foișoarelor.
19 Iul 2019

Tineri urmăriți international, prinși la Balș

Patru tineri dați în urmărire internațională, după ce autoritățile spaniole au emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru mai multe furturi, au fost prinși de polițiști la Balș. Hoții sunt bănuiți că, anul trecut, au furat zeci de mașini în Spania, pentru a le folosi la spargerea unor locuințe și magazine pe teritoriul acesuiași stat. După ce au fost încătușați, hoții au fost prezentați la Curtea de Apel Craiova, care a hotărât reținerea lor pentru 24 de ore.
18 Iul 2019