Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Percheziții la transportatorii de mărfuri
17.04.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 213

Zeci de percheziții au avut loc, în această dimineață, în Olt și alte județe din țară, fiind vizată o rețea de transportatori de mărfuri. Potrivit anchetatorilor, suspecții ar fi trimis mai multe TIR-uri în țări precum Olanda, Belgia și Luxemburg să încarce marfă, care însă nu a mai ajuns la destinație. Prejudiciul se ridică la peste două milioane de euro.


46 de percheziții au fost făcute, astăzi, de polițiștii și procurorii DIICOT în județele Olt, Argeș, Dâmbovița și în Ilfov. Oamenii legii au acționat pentru anihilarea unei grupări infracţionale specializată în transportul de marfă extern. În județul Olt, polițiștii au descins în comuna Izbiceni. Suspecții, proprietari de TIR-uri și camioane, sunt bănuiți că au trimis vehiculele să ia marfă din 11 țări, printre care Olanda, Belgia și Luxemburg. Este vorba despre componente auto, îmbrăcăminte, detergenți și anvelope. Marfa însă nu a mai ajuns niciodată la destinație. Potrivit anchetatorilor, prejudiciul este de peste două milioane de euro.
Pentru destructurarea rețelei, anchetatorii au colaborat cu autorităţile din cele 11 ţări din care provin firmele păgubite.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE