Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Încăierare cu lopeți și săbii la Balș
08.04.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 474

Încăierare sângeroasă, ieri după-amiază, în parcarea unui supermarket din orașul Balș. Două grupuri de bărbați s-au luat la bătaie, iar conflictul a degenerat în încăierare, intervenind și alte persoane. Scandalagii au folosit săbii și lopeți. Doi oameni au fost răniți și au avut nevoie de îngrijiri medicale. Polițiștii au audiat astăzi șapte persoane, care au fost implicate în scandal.


Scandal în plină zi, în parcarea unui supermarket din orașul Balș. Mai mulți bărbați s-au luat la bătaie, cu bâte, săbii și lopeți. La unul dintre scandalagii, polițiștii au găsit și un pistol cu bile, pe care l-au ridicat.
Pe imagini se observă mai multe persoane care participă la scandal. Inițial, conflictul a izbucnit între doi bărbați, după care s-a transformat într-o încăierare generală. Polițiștii i-au calmat cu greu pe scandalagii.
Două persoane au fost rănite și au ajuns la spital. Una dintre victime a fost preluată de echipajul SMURD.
Polițiștii au ridicat lopețile, săbiile și un pistol cu bile. Șapte persoane au fost audiate în urma scandalului de la Balș. Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor persoanelor care au participat la conflict și luarea măsurilor ce se impun.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE