Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Stare de alertă la Brebeni și Ipotești
17.10.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1286

Zeci de polițiști, mascați, și jandarmi din două județe vor patrula, timp de o lună, în comunele Brebeni și Ipotești, unde a fost instituită zonă de siguranță publică. Măsura a fost luată din cauza numărului mare de infracțiuni înregistrate în ultima perioadă în cele două localități.


Este zonă de siguranță publică în localitățile Brebeni și Ipotești din județul Olt. În perioada 15 octombrie -13 noiembrie, echipaje de poliție, mascați, dar și jandarmi din Olt și Dolj vor monitoriza zona.
În cele două localități au loc multe furturi, dar și infracțiuni în trafic. În primele opt luni ale anului, la Brebeni au fost 66 de infracțiuni, cu 24 mai mult față de anul trecut. În localitatea Ipotești au avut loc 30 de infracțiuni în aceeași perioadă: furturi din locuințe și anexe, furturi de păsări și animale. Polițiștii vor să prevină aceste fapte, prin prezența lor permanentă în zonă.
Totodată, în sprijinul echipajelor vor acţiona și polițiști rutieri din cadrul Politiei Municipiului Slatina, pentru prevenirea infracțiunilor în trafic. Polițiștii vor fi direcționați în zonele vulnerabile de pe raza comunelor Brebeni și Ipotești. De asemenea, se vor constitui și echipaje mixte, polițist – jandarm, care vor patrula prin zonă.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE