Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Bucătărie și solar mistuite de flăcări
09.10.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 159

Incendiu puternic într-o gospodărie din comuna Izbiceni. O bucătărie și un solar au fost mistuite de flăcări, în urma unui scurtcircuit la un cuptor electric. Valoarea pagubelor se ridică la aproximativ 7.000 de lei.


O gospodărie din comuna Izbiceni a luat foc zilele trecute. Flăcările au izbucnit în bucătărie și s-au extins la un solar din apropiere. Pompierii civili de la Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență Izbiceni și Giuvărăști au ajuns primii la fața locului, în sprijinul lor intervenind salvatorii de la ISU Teleorman.
Pompierii au evacuat din interiorul unei bucătării două butelii și au localizat focul.

„Flăcările au fost stinse după aproximativ o oră, în stadiul în care au fost găsite, reușindu-se astfel salvarea casei de locuit estimată la peste 70.000 de lei. Valoarea pagubelor, reprezentând o bucătărie și un solar, a fost de aproape 7.000 de lei“, se arată într-un comunicat de presă al ISU Teleorman.
Din fericire, incendiul nu s-a soldat cu victime.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Povestea din spatele unui copil de 10

Județul Olt a devenit o pepinieră a facultăților de renume din țară și din străinătate, prin minunații copii care reușesc să obțină performanțe școlare de excepție. Maria este un astfel de exemplu, după ce a luat 10 pe linie la toate materiile, inclusiv la BAC. Tânăra a făcut multe sacrificii, iar, ca o încununare a efortului depus, visul ei a devenit realitate, fiind deja admisă la Universitatea Politehnică din București.
03 Iul 2020