Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Bucătărie și solar mistuite de flăcări
09.10.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 132

Incendiu puternic într-o gospodărie din comuna Izbiceni. O bucătărie și un solar au fost mistuite de flăcări, în urma unui scurtcircuit la un cuptor electric. Valoarea pagubelor se ridică la aproximativ 7.000 de lei.


O gospodărie din comuna Izbiceni a luat foc zilele trecute. Flăcările au izbucnit în bucătărie și s-au extins la un solar din apropiere. Pompierii civili de la Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență Izbiceni și Giuvărăști au ajuns primii la fața locului, în sprijinul lor intervenind salvatorii de la ISU Teleorman.
Pompierii au evacuat din interiorul unei bucătării două butelii și au localizat focul.

„Flăcările au fost stinse după aproximativ o oră, în stadiul în care au fost găsite, reușindu-se astfel salvarea casei de locuit estimată la peste 70.000 de lei. Valoarea pagubelor, reprezentând o bucătărie și un solar, a fost de aproape 7.000 de lei“, se arată într-un comunicat de presă al ISU Teleorman.
Din fericire, incendiul nu s-a soldat cu victime.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Slatina, împânzită de polițiști și jandarmi

Razii de amploare, la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Polițiștii, împreună cu agenții locali și jandarmii au împânzit orașul, seara trecută, au legitimat și amprentat zeci de persoane și au organizat filtre la intrările în municipiu. Controalele au avut ca scop prevenirea și combaterea scandalurilor, a consumului de alcool pe stradă, dar și sancționarea celor care deranjează ordinea și liniștea publică și a persoanelor care fac mizerie în fața blocurilor și a foișoarelor.
19 Iul 2019

Tineri urmăriți international, prinși la Balș

Patru tineri dați în urmărire internațională, după ce autoritățile spaniole au emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru mai multe furturi, au fost prinși de polițiști la Balș. Hoții sunt bănuiți că, anul trecut, au furat zeci de mașini în Spania, pentru a le folosi la spargerea unor locuințe și magazine pe teritoriul acesuiași stat. După ce au fost încătușați, hoții au fost prezentați la Curtea de Apel Craiova, care a hotărât reținerea lor pentru 24 de ore.
18 Iul 2019