Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Bucătărie și solar mistuite de flăcări
09.10.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 134

Incendiu puternic într-o gospodărie din comuna Izbiceni. O bucătărie și un solar au fost mistuite de flăcări, în urma unui scurtcircuit la un cuptor electric. Valoarea pagubelor se ridică la aproximativ 7.000 de lei.


O gospodărie din comuna Izbiceni a luat foc zilele trecute. Flăcările au izbucnit în bucătărie și s-au extins la un solar din apropiere. Pompierii civili de la Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență Izbiceni și Giuvărăști au ajuns primii la fața locului, în sprijinul lor intervenind salvatorii de la ISU Teleorman.
Pompierii au evacuat din interiorul unei bucătării două butelii și au localizat focul.

„Flăcările au fost stinse după aproximativ o oră, în stadiul în care au fost găsite, reușindu-se astfel salvarea casei de locuit estimată la peste 70.000 de lei. Valoarea pagubelor, reprezentând o bucătărie și un solar, a fost de aproape 7.000 de lei“, se arată într-un comunicat de presă al ISU Teleorman.
Din fericire, incendiul nu s-a soldat cu victime.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenia Wheels”, un spectacol auto de excepție

Mașini retro, de epocă, de curse, motoare puternice, scârțâituri de roți și multă adrenalină. Demonstrații spectaculoase de drift au avut loc, sâmbătă, în centrul municipiului Slatina. Sute de oameni de toate vârstele au venit să vadă momentul organizat în cadrul evenimentului „Oltenia Wheels“, aflat la prima ediție. Totul s-a desfășurat în bune condiții, iar spectatorii au spus că mai vor să vadă așa ceva la Slatina.
09 Sep 2019

Educație modernă la GPP Nr.5

Și grădinițele și-au început, astăzi, activitatea didactică. La Grădinița cu Program Prelungit nr. 5 din Slatina, micuții s-au întors cu emoții. Le-au revăzut cu drag pe doamnele educatoare, pe care le-au întâmpinat cu flori, și s-au bucurat de întâlnirea cu toți copiii întorși din vacanță. Este unitatea cu cele mai multe grădinițe în subordine, aici fiind pregătiți peste 300 de copii. Pentru ei, în ultima perioadă au avut loc mai multe investiții, care vor continua și anul acesta.
09 Sep 2019