Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Festin oltenesc
14.09.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 808

Zeci de comercianți din mai multe zone ale țării au venit la Slatina cu bunătăți de tot felul, must, pastramă, cârnăciori, mici, dulciuri de casă, dar și obiecte tradiționale românești, cum ar fi iile sau vase din ceramică. Nu a lipsit nici opincarul Alexandru Ilinca, cel care an de an participă la Festivalul „Oltenii & Restu’ Lumii”, încercând să ducă mai departe această tradiție. Iar clienții nu au lipsit, chiar dacă unele prețuri li s-au părut un pic cam mari.


Este raiul mâncărurilor și al obiectelor tradiționale românești pe Esplanada din Slatina, timp de trei zile. Comercianți de tot felul îi atrag pe clienți cu fel și fel de bunătăți și oferte irezistibile.
Cumpărătorii au fost și ei pe măsura așteptărilor comercianților.
Și dulciurile de casă sunt la mare căutare.
Printre comercianți l-am întâlnit și pe opincarul Alexandru Ilinca. De mai bine de șase ani participă la Festivalul „Oltenii & Restu’ Lumii”.
De la un târg tradițional nu puteau lipsi obiectele de ceramică. Ion Puețu, din Vâlcea, a adus la vânzare vase din lut, care sunt încă la mare căutare, atât în țară, cât și în străinătate.
Târgul de pe Esplanada din Slatina se va încheia duminică seara.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenia Wheels”, un spectacol auto de excepție

Mașini retro, de epocă, de curse, motoare puternice, scârțâituri de roți și multă adrenalină. Demonstrații spectaculoase de drift au avut loc, sâmbătă, în centrul municipiului Slatina. Sute de oameni de toate vârstele au venit să vadă momentul organizat în cadrul evenimentului „Oltenia Wheels“, aflat la prima ediție. Totul s-a desfășurat în bune condiții, iar spectatorii au spus că mai vor să vadă așa ceva la Slatina.
09 Sep 2019

Educație modernă la GPP Nr.5

Și grădinițele și-au început, astăzi, activitatea didactică. La Grădinița cu Program Prelungit nr. 5 din Slatina, micuții s-au întors cu emoții. Le-au revăzut cu drag pe doamnele educatoare, pe care le-au întâmpinat cu flori, și s-au bucurat de întâlnirea cu toți copiii întorși din vacanță. Este unitatea cu cele mai multe grădinițe în subordine, aici fiind pregătiți peste 300 de copii. Pentru ei, în ultima perioadă au avut loc mai multe investiții, care vor continua și anul acesta.
09 Sep 2019