Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Festin oltenesc
14.09.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 798

Zeci de comercianți din mai multe zone ale țării au venit la Slatina cu bunătăți de tot felul, must, pastramă, cârnăciori, mici, dulciuri de casă, dar și obiecte tradiționale românești, cum ar fi iile sau vase din ceramică. Nu a lipsit nici opincarul Alexandru Ilinca, cel care an de an participă la Festivalul „Oltenii & Restu’ Lumii”, încercând să ducă mai departe această tradiție. Iar clienții nu au lipsit, chiar dacă unele prețuri li s-au părut un pic cam mari.


Este raiul mâncărurilor și al obiectelor tradiționale românești pe Esplanada din Slatina, timp de trei zile. Comercianți de tot felul îi atrag pe clienți cu fel și fel de bunătăți și oferte irezistibile.
Cumpărătorii au fost și ei pe măsura așteptărilor comercianților.
Și dulciurile de casă sunt la mare căutare.
Printre comercianți l-am întâlnit și pe opincarul Alexandru Ilinca. De mai bine de șase ani participă la Festivalul „Oltenii & Restu’ Lumii”.
De la un târg tradițional nu puteau lipsi obiectele de ceramică. Ion Puețu, din Vâlcea, a adus la vânzare vase din lut, care sunt încă la mare căutare, atât în țară, cât și în străinătate.
Târgul de pe Esplanada din Slatina se va încheia duminică seara.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019