Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Festin oltenesc
14.09.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 806

Zeci de comercianți din mai multe zone ale țării au venit la Slatina cu bunătăți de tot felul, must, pastramă, cârnăciori, mici, dulciuri de casă, dar și obiecte tradiționale românești, cum ar fi iile sau vase din ceramică. Nu a lipsit nici opincarul Alexandru Ilinca, cel care an de an participă la Festivalul „Oltenii & Restu’ Lumii”, încercând să ducă mai departe această tradiție. Iar clienții nu au lipsit, chiar dacă unele prețuri li s-au părut un pic cam mari.


Este raiul mâncărurilor și al obiectelor tradiționale românești pe Esplanada din Slatina, timp de trei zile. Comercianți de tot felul îi atrag pe clienți cu fel și fel de bunătăți și oferte irezistibile.
Cumpărătorii au fost și ei pe măsura așteptărilor comercianților.
Și dulciurile de casă sunt la mare căutare.
Printre comercianți l-am întâlnit și pe opincarul Alexandru Ilinca. De mai bine de șase ani participă la Festivalul „Oltenii & Restu’ Lumii”.
De la un târg tradițional nu puteau lipsi obiectele de ceramică. Ion Puețu, din Vâlcea, a adus la vânzare vase din lut, care sunt încă la mare căutare, atât în țară, cât și în străinătate.
Târgul de pe Esplanada din Slatina se va încheia duminică seara.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Slatina, împânzită de polițiști și jandarmi

Razii de amploare, la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Polițiștii, împreună cu agenții locali și jandarmii au împânzit orașul, seara trecută, au legitimat și amprentat zeci de persoane și au organizat filtre la intrările în municipiu. Controalele au avut ca scop prevenirea și combaterea scandalurilor, a consumului de alcool pe stradă, dar și sancționarea celor care deranjează ordinea și liniștea publică și a persoanelor care fac mizerie în fața blocurilor și a foișoarelor.
19 Iul 2019

Tineri urmăriți international, prinși la Balș

Patru tineri dați în urmărire internațională, după ce autoritățile spaniole au emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru mai multe furturi, au fost prinși de polițiști la Balș. Hoții sunt bănuiți că, anul trecut, au furat zeci de mașini în Spania, pentru a le folosi la spargerea unor locuințe și magazine pe teritoriul acesuiași stat. După ce au fost încătușați, hoții au fost prezentați la Curtea de Apel Craiova, care a hotărât reținerea lor pentru 24 de ore.
18 Iul 2019