Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Festin oltenesc
14.09.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 822

Zeci de comercianți din mai multe zone ale țării au venit la Slatina cu bunătăți de tot felul, must, pastramă, cârnăciori, mici, dulciuri de casă, dar și obiecte tradiționale românești, cum ar fi iile sau vase din ceramică. Nu a lipsit nici opincarul Alexandru Ilinca, cel care an de an participă la Festivalul „Oltenii & Restu’ Lumii”, încercând să ducă mai departe această tradiție. Iar clienții nu au lipsit, chiar dacă unele prețuri li s-au părut un pic cam mari.


Este raiul mâncărurilor și al obiectelor tradiționale românești pe Esplanada din Slatina, timp de trei zile. Comercianți de tot felul îi atrag pe clienți cu fel și fel de bunătăți și oferte irezistibile.
Cumpărătorii au fost și ei pe măsura așteptărilor comercianților.
Și dulciurile de casă sunt la mare căutare.
Printre comercianți l-am întâlnit și pe opincarul Alexandru Ilinca. De mai bine de șase ani participă la Festivalul „Oltenii & Restu’ Lumii”.
De la un târg tradițional nu puteau lipsi obiectele de ceramică. Ion Puețu, din Vâlcea, a adus la vânzare vase din lut, care sunt încă la mare căutare, atât în țară, cât și în străinătate.
Târgul de pe Esplanada din Slatina se va încheia duminică seara.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Tânără de 18 ani, ucisă pe trecere

Sfârșit tragic pentru o tânără de 18 ani, din localitatea Coteana. Ea și-a pierdut viața, seara trecută, după ce a fost lovită de o mașină, chiar pe trecerea de pietoni. Șoferul le-a spus polițiștilor că nu avea viteză mare și a observat-o târziu pe tânăra care se angajase în traversare. Medicii și paramedicii de la SMURD au resuscitat-o timp de o oră, în speranța că o pot salva victima. Din păcate, nu au mai putut face nimic pentru ea.
18 Feb 2020

Starea tehnică a mașinilor, la control

Zeci de mașini au fost controlate, astăzi, de polițiștii Biroului Rutier Slatina și de reprezentanții Registrului Auto Român. Aceștia au acționat în două localități din județ, unde au verificat starea tehnică a vehiculelor, încercând să prevină în acest fel accidentele de circulație. În doar câteva ore, au fost reținute mai multe certificate de înmatriculare și permise de conducere, iar șoferii au primit termen de remediere a problemelor găsite la mașini.
19 Feb 2020