Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Noi audieri în dosarul Gălbenușe
20.07.2017
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 80

 „Pe Gălbenușe îl vrem. Să iasă la scandal, dacă e bun”. Acestea au fost cuvintele lui Gulie, în seara în care a fost prezent în barul de pe strada Sevastopol, acolo unde Cristi Gălbenușe a murit după ce a fost înjunghiat. Declarația îi aparține patronului localului, ajuns în fața magistraților în calitate de martor.




Astăzi a avut loc un nou termen de judecată în dosarul Gălbenușe. Aflați în boxa acuzaților, Florin Gulie și frații Ciucă au ascultat declarațiile a doi martori prezenți la scandalul petrecut  în noaptea de 11 spre 12 iulie 2014. Unul dintre aceștia a fost chiar patronul localului și totodată cel care l-a lovit în cap pe Gulie cu o coadă de sapă, în încercarea de a-și salva viața. Acesta și-a amintit cum a încercat să îi scoată din bar pe inculpați, care au devenit recalcitranți când l-au văzut pe Gălbenușe.

„Aceștia au început să-l înjure și să-l provoace. Lasă-l să iasă afară la scandal dacă e tare. Pe el îl vrem. Ulterior am aflat că, în urmă cu aproximativ un an, frații Ciucă și Cristi Gălbenușe au mai avut un incident”, a declarat martorul.

De asemenea, acesta a declarat că, în timp ce victima se îndrepta spre agresor, Gulie a scos de la spate un cuțit și i-a aplicat o tăietură pe față boxerului. Acesta a încercat să se apere, iar atenția martorului a fost atrasă de o altă persoană care a scos un alt cuțit și se îndrepta spre sportiv. În încercarea de a-l apăra pe Gălbenușe, martorul l-a lovit, însă a fost taiat cu o armă albă de Robert  Ciucă. În urma conflictului avut cu Ciucă, patronului barului l-a observat pe Gălbenușe căzut în fața barului și a auzit pe cineva strigând: „L-a omorât!”  

„Atunci am observat că are cuțitul înfipt în piept și le-am spus că nu îl atingă, să sune la salvare. În scurt timp, cei trei agresori s-au întors în curtea localului înarmați cu o scândură, un ciomag și pietre și au început să dea în stânga și în dreapta”, a precizat martorul.

Victimă a căzut atunci Iulian Naidin și ar fi putut cădea și martorul, dacă nu s-ar fi apărat cu o sapă. La scurt timp au apărut organele de ordine. Magistrații au stabilit un nou termen de judecată în ultima săptămână a acestei luni, când alți doi martori vor fi audiați.



Redactor: Iulia Nedeloiu
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE