Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Săptămâna europeană a imunizării
27.04.2017
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 20558

Vaccinurile salvează viața! Asta le-au explicat astăzi reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Olt cetățenilor de etnie romă din municipiul Slatina, în cadrul unei acțiuni organizate cu ocazia Săptămânii europene a imunizării. Zeci de romi împreună cu copiii lor au venit la Centrul de Igienă Corporală din Slatina, unde specialiștii le-au vorbit despre importanța imunizării, dar și despre riscurile refuzului vaccinării.Este Săptămâna europeană a imunizării, iar cu această ocazie, reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Olt, împreună cu cei ai Direcției de Protecție și Asistență Socială au desfășurat astăzi o acțiune de informare în rândul populației de etnie romă din Slatina. Astfel, specialiștii le-au vorbit oamenilor despre importanța vaccinării copiilor.
Femeile au fost încântate de această acțiune. Unele mămici, chiar dacă nu înțeleg prea bine ce vaccinuri trebuie făcute copiilor și pentru ce boli, spun că au totuși încredere în medicul de familie și nu refuză imunizarea celor mici.
Medicii pediatri spun că părinții trebuie să aibă toată încrederea în vaccinuri, pentru că acestea le protejează copiii de boli grave, iar reacțiile adverse apar în cazuri rare.
Redactor: Dana Mihăilă
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE