Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Săptămâna europeană a imunizării
27.04.2017
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 16481

Vaccinurile salvează viața! Asta le-au explicat astăzi reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Olt cetățenilor de etnie romă din municipiul Slatina, în cadrul unei acțiuni organizate cu ocazia Săptămânii europene a imunizării. Zeci de romi împreună cu copiii lor au venit la Centrul de Igienă Corporală din Slatina, unde specialiștii le-au vorbit despre importanța imunizării, dar și despre riscurile refuzului vaccinării.Este Săptămâna europeană a imunizării, iar cu această ocazie, reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Olt, împreună cu cei ai Direcției de Protecție și Asistență Socială au desfășurat astăzi o acțiune de informare în rândul populației de etnie romă din Slatina. Astfel, specialiștii le-au vorbit oamenilor despre importanța vaccinării copiilor.
Femeile au fost încântate de această acțiune. Unele mămici, chiar dacă nu înțeleg prea bine ce vaccinuri trebuie făcute copiilor și pentru ce boli, spun că au totuși încredere în medicul de familie și nu refuză imunizarea celor mici.
Medicii pediatri spun că părinții trebuie să aibă toată încrederea în vaccinuri, pentru că acestea le protejează copiii de boli grave, iar reacțiile adverse apar în cazuri rare.
Redactor: Dana Mihăilă
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: masca, la control!

De astăzi este obligatorie purtarea măștii de protecție, în aer liber, în zonele aglomerate din Slatina și din județul Olt. Cei care nu o poartă sunt pasibili de amenzi cuprinse între 500 de 2.500 de lei. La Piața Zahana, cea mai aglomerată zonă din Slatina, în timp ce unii au spus că nu știau că trebuie să poarte mască obligatoriu, alții au încercat să îi păcălească pe polițiști, purtând-o în mână, în buzunar, sub bărbie sau, mai nou, agățată de ureche.
06 Aug 2020

Se vor întoarce elevii în bănci?

Președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat ieri faptul că școala va începe la 14 septembrie, iar majoritatea elevilor vor putea merge efectiv la unitățile de învățământ. Responsabilitatea a fost transferată la nivel local, astfel că școlile vor avea autonomie de decizie în ceea ce privește începerea anului școlar. Directorii s-au consultat deja cu profesorii și cu părinții și spun că sunt pregătiți să îi primească din nou pe copii în bănci.
07 Aug 2020