Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Prietenie româno-poloneză
17.01.2022
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 336

Proiectul trans-național româno-polonez în care a fost implicată Școala Gimnazială „Eugen Ionescu” s-a încheiat cu o seară 100% românească. De-a lungul celor opt zile pline de activități, elevii și profesorii s-au distrat, au legat prietenii și au învățat unii de la ceilalți.


 O seară festivă 100% românească. Așa a fost încheiat proiectul trans-național „Speak your language”, desfășurat între Școala Gimnazială „Eugen Ionescu” și o unitate de învățământ din Polonia. Proiectul și-a propus îmbunătățirea metodelor de predare prin schimburi de experiențe, dar și să lege relații de prietenie între cele două părți.
Copiii s-au simțit minunat în cele opt zile de proiect. Cu toții au savurat din plin activitățile comune pe care le-au desfășurat și au legat prietenii solide.
Coordonatorii celor două școli spun că vor face toate demersurile pentru ca proiectul „Speak your language” să continue și în viitor, atunci când elevii și dascălii Școlii Gimnaziale „Eugen Ionescu” vor merge la prietenii lor din Polonia.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE