Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Pozitiv la testul de salivă, negativ la PCR
07.12.2021
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 193

Testarea rapidă a elevilor anti-Covid de abia început, iar cu ea au apărut şi primele cazuri pozitive din judeţ. După testul PCR efectuat ulterior de DSP, un singur elev a primit rezultat negativ, așa că acesta se poate întoarce la cursuri. Restul copiilor depistaţi cu Covid-19 vor rămâne acasă, iar clasele lor se vor închide, copiii urmând să participe la cursuri, online.


 Cinci cazuri de Covid-19 au fost depistate ieri, după efectuarea testelor de salivă la elevi. Copiii au fost testaţi ulterior şi de DSP. Rezultatul a fost negativ pentru unul dintre ei, astfel că acesta poate continua să meargă la şcoală. Clasele cu elevi depistaţi pozitiv vor fi închise, iar elevii vor intra în online.
În cazul în care un elev refuză testul PCR, iar rezultatul testării rapide este pozitiv, atunci, atât elevul, cât şi întreaga clasă vor urma programul de ore online. Inspectorul şcolar Victor Iacobescu face apel la conştiinţa tuturor părinţilor şi elevilor, să se testeze de fiecare dată, în zilele de luni şi joi.
Fiecare şcoală va fi suplimentată cu un număr mult mai mare de teste de salivă, astfel încât, şi profesorii care doresc să fie testaţi, să o poată face.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE