Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Prima zi cu teste de salivă
06.12.2021
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 119

Astăzi a fost prima zi în care părinții sau elevii au fost nevoiți să își efectueze testul de salivă. Pentru majoritatea copiilor testul nu a fost o problemă, unii dintre ei reușind să-l facă singuri. Potrivit instrucțiunilor Ministerului Educației, testele trebuie făcute în fiecare zi de luni și de joi.


 Copiii din toată țara și-au făcut azi-dimineață primul test de salivă. Unitățile de învățământ s-au asigurat că toți elevii au primit câte două kit-uri pentru zilele de luni și joi. La Școala Gimnazială „Vlaicu Vodă” rezultatele au fost trimise online, sub forma unor fotografii.
Mulți dintre copii spun că au fost ajutați de părinți, dar recunosc faptul că efectuarea unui test nu este chiar atât de dificilă.
Exemplul de la Școala Gimnazială „Vlaicu Vodă” este unul fericit, însă situația nu este aceeași în toate școlile din Slatina. În week-end, pe grupurile de social-media, au apărut mai multe fotografii în care testele de salivă erau aruncate pe băncile din apropierea unui liceu din centrul orașului.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE