Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Algorithmics│De la un hobby, la o profesie pentru viitor
24.11.2021
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 188

Algorithmics, cea mai mare școală internațională de programare pentru copii este, de mai bine de un an, și în Slatina. Fie că au 6 ani sau sunt deja liceeni, tot mai mulți au ales să facă din hobby-ul lor, materia preferată. Îndrumați de un profesor specialist experimentat, copiii învață să transforme o pasiune în meserii ce le vor asigura cariere de succes în viitor.


De la vârste foarte fragede, copiii devin mari iubitori ai jocurilor pe calculator, iar pasiunea pentru tehnologie îi atrage ca un magnet în fața monitorului. Părinții îngrijorați că hobby-ul copiilor lor este „dăunător”, vor scăpa rapid de această teamă, în momentul în care vor descoperi că există o școală care îi învață pe cei mici să își transforme pasiunea, în meseria viitorului.
Algorithmics Slatina este locul perfect unde copiii cu vârste începând de la 6 ani pot învăţa programare, uşor, distractiv şi fără stres.
Programarea le deschide copiilor calea către succes şi le oferă oportunităţi uimitoare. Așadar, oferiți copilului dumneavoastră rădăcini să crească și aripi să zboare! Sunați acum la 0349 410 010 sau 0771 747 066 și înscrieți-vă copilul la cea mai tare școală de programare din oraș. Algorithmics Slatina, programează viitorul!
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE