Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
COVID-19│Școala, infectată de acasă
22.11.2021
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 190

Fie că vorbim de valul I sau de cel de-al patrulea, școala a fost considerată un loc periculos pentru copii, în care se pot dezvolta focare de COVID-19. Realitatea este, însă, alta. Toate cazurile de infectări în rândul elevilor au pornit din exteriorul unității de învățământ. Presiunea cade, astfel, pe cadrele didactice, care, chiar și în „vacanțele COVID”, fac pregătire cu copiii.


 Școala este cel mai sigur loc pentru copii. Este concluzia pe care o trag cadrele didactice, acum, la aproape un an și jumătate de la apariția pandemiei de Covid. Prezent în emisiunea „Ora de educație” de la OLT Tv, directorul Școlii Gimnaziale „Nicolae Iorga” a explicat cum cazurile de COVID-19 din unitățile de învățământ vin, în totalitate, de acasă.
Directorul școlii spune că educația copiilor trebuie să aibă o continuitate, iar pandemia de COVID să nu oprească procesul de educație.
Pentru a face tot posibilul ca școlile să rămână deschise, cadrele didactice oltene au început să se vaccineze în număr cât mai mare. Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Olt, 112 școli au un grad de vaccinare de 100%, iar 14 au un procent de 0%.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE