Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Mai multe clase în online
20.10.2021
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 151

Covid-19 închide tot mai multe clase şi şcoli la nivelul judeţului Olt, odată cu creșterea numărului de infectări în rândul cadrelor didactice şi al elevilor. Zeci de şcoli sunt închise total în momentul de faţă.


 Numărul şcolilor şi al claselor care intră în online creşte de la o zi la alta în judeţul Olt. Potrivit Inspectoratului Şcolar Judeţean, în momentul de faţă, 59 de unităţi de învăţământ din judeţ funcţionează în sistem exclusiv online. Alte 49 fac ore hibrid şi au mai multe clase cu activitate la distanţă.
Numărul elevilor şi al cadrelor didactice infectate cu Covid-19 a crescut în ultima săptămână. În momentul de faţă, 174 de elevi sunt infectaţi, iar 106 profesori suferă şi ei de boală.
În Olt, 90 de clase de la mai multe şcoli au intrat în online pentru o perioadă de cel puţin două săptămâni. La Slatina, printre unităţile închise în totalitate se află: Colegiile Naţionale „Ion Minulescu” și „Radu Greceanu”, Liceul „Nicolae Titulescu”, Metalurgic şi „P.S. Aurelian”.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Primăria Slatina│Cadouri de Moș Nicolae, pentru copii

Ca în fiecare an, Primăria municipiului Slatina continuă tradiția de sărbători și, împreună cu Moș Nicolae, aduce cadouri copiilor de la creșele și grădinițele din oraș. Micuții au primit pachete cu daruri dulci, iar, ca răsplată, au pregătit diferite activități, în spiritul sărbătorilor ce urmează. La Grădinița cu Program Prelungit „Ion Creangă” din Slatina, bucuria micuților a fost fără margini, astăzi, când au văzut cadourile de la Moșul.
03 Dec 2021