Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Program redus pentru școală fizică
19.10.2021
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 2713

În timp ce majoritatea liceelor din Slatina au decis să intre în online, școlile gimnaziale au rămas în scenariul 1. La Școala Gimnazială „Vlaicu Vodă” decizia de a rămâne în format fizic a fost luată de comun acord cu elevii, părinții și cadrele didactice. Mai mult decât atât, consiliul de administrație al școlii a hotărât ca orele de curs să fie micșorate pentru până când rata de infectare va fi mai mică.


 Școala fizică a devenit un lux pentru unitățile de învățământ din Olt. Deoarece numărul elevilor și profesorilor infectați a crescut alarmant, foarte multe școli au fost obligate să intre în online pentru două săptămâni. La Școala Gimnazială „Vlaicu Vodă” părinții, elevii și profesorii au decis să continue în format fizic și să se izoleze câte o clasă, doar în caz de necesitate.
Cu toate acestea, consiliul de administrație al școlii a luat o decizie de precauție. Așa se face că orele de curs vor fi micșorate cu 10 minute, iar căile de acces vor fi diferențiate.
Școala Gimnazială „Vlaicu Vodă” este printre cele mai puțin afectate unități de învățământ din Slatina. În prezent, aproape toți copii vin în format fizic la școală, cu excepția unei clase.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Primăria Slatina│Cadouri de Moș Nicolae, pentru copii

Ca în fiecare an, Primăria municipiului Slatina continuă tradiția de sărbători și, împreună cu Moș Nicolae, aduce cadouri copiilor de la creșele și grădinițele din oraș. Micuții au primit pachete cu daruri dulci, iar, ca răsplată, au pregătit diferite activități, în spiritul sărbătorilor ce urmează. La Grădinița cu Program Prelungit „Ion Creangă” din Slatina, bucuria micuților a fost fără margini, astăzi, când au văzut cadourile de la Moșul.
03 Dec 2021