Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Emoții pentru viitorii directori de școli
15.10.2021
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 746

Prima probă a concursului pentru directori şi directori adjuncţi a avut loc astăzi, la Liceul Tehnologic Metalurgic din Slatina. Peste 200 de candidaţi din judeţul Olt au susţinut astăzi această probă. După terminarea examenului, a fost posibilă şi aflarea rezultatelor.


 Astăzi a avut loc prima probă a concursului de directori de școli din judeţul Olt. 244 de candidaţi au fost înscrişi la acest concurs, iar 13 nu au putut participa, din motive medicale. După terminarea probei scrise, concurenţii au putut afla şi rezultatele. Potrivit Inspectoratului Şcolar Judeţean, contestaţiile se pot depune începând de astăzi, până pe 17 octombrie.
Profesorii şi directorii au avut timp două ore pentru a rezolva cerinţele. Candidații au avut de completat 13 pagini de grilă, cu exerciţii de logică, dar și legislație. Anul acesta, subiectele au avut un grad de dificultate ridicat, spun candidaţii.
Următoarea probă a concursului de directori va fi cea a interviului. Perioada în care candidaţii admişi vor susţine această probă va fi între 15 noiembrie şi 8 decembrie. Noii directori aleşi în funcţie îşi vor începe mandatul din ianuarie.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Primăria Slatina│Cadouri de Moș Nicolae, pentru copii

Ca în fiecare an, Primăria municipiului Slatina continuă tradiția de sărbători și, împreună cu Moș Nicolae, aduce cadouri copiilor de la creșele și grădinițele din oraș. Micuții au primit pachete cu daruri dulci, iar, ca răsplată, au pregătit diferite activități, în spiritul sărbătorilor ce urmează. La Grădinița cu Program Prelungit „Ion Creangă” din Slatina, bucuria micuților a fost fără margini, astăzi, când au văzut cadourile de la Moșul.
03 Dec 2021