Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Explozie de Covid-19│4 dascăli morți, școli deschise
14.10.2021
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 810

Din ce în ce mai multe cadre didactice şi elevi sunt confirmaţi pozitiv cu virusul SARS-COV-2, iar rata de infectare este în continuă creştere. Cu toate acestea, multe şcoli de la nivelul judeţului rămân în continuare deschise, iar copiii şi profesorii vin zi de zi la şcoală.


 Cazurile de Covid-19 au început să se răspândească tot mai mult în ultima perioadă, în rândul profesorilor, al elevilor şi al personalului din cadrul şcolilor. După ce, în ultimele două săptămâni, patru cadre didactice au murit din cauza virusului chinezesc, inspectorul şcolar general face un apel la toţi oamenii să se vaccineze.
Deşi rata de infectare a atins cote alarmante în ultima perioadă, majoritatea şcolilor din judeţ au rămas deschise. Incidenţa cazurilor de Covid-19 este de 6,65 la nivelul judeţului şi 12,67 la Slatina. Cu toate acestea, doar 14.000 de elevi învaţă în momentul acesta în sistem online, în timp ce alţi 40.000 vin zilnic la şcoală.
Anul acesta, unităţile de învăţământ nu mai ţin cont de rata de infectare a localităţii din care fac parte, iar trecerea în sistem exclusiv online se face doar la decizia conducerii şcolii.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Primăria Slatina│Cadouri de Moș Nicolae, pentru copii

Ca în fiecare an, Primăria municipiului Slatina continuă tradiția de sărbători și, împreună cu Moș Nicolae, aduce cadouri copiilor de la creșele și grădinițele din oraș. Micuții au primit pachete cu daruri dulci, iar, ca răsplată, au pregătit diferite activități, în spiritul sărbătorilor ce urmează. La Grădinița cu Program Prelungit „Ion Creangă” din Slatina, bucuria micuților a fost fără margini, astăzi, când au văzut cadourile de la Moșul.
03 Dec 2021