Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Definitivat 2022│Au început înscrierile!
11.10.2021
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 107

Mai sunt doar trei zile în care profesorii se pot înscrie la examenul național de definitivat din 2022. Concursul va avea loc în luna iulie a anului următor, iar până atunci, cadrele didactice vor avea de efectuat cele două inspecții de specialitate.


 Nici nu a trecut bine sesiunea din acest an a examenului național de definitivat, că au început emoțiile pentru cel de anul următor. Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Olt, perioada de înscriere la unitățile de învățământ din care fac parte se va încheia pe 14 octombrie.
Până să ajungă la examenul propriu-zis, cadrele didactice trebuie să îndeplinească mai multe condiții. În primul rând, în decursul acestui an, profesorii ar trebui să susțină cele două inspecții de specialitate. Mai mult decât atât, candidații trebuie să facă dovada vechimii a cel puțin un an de zile la catedră.
Proba scrisă a examenului de definitivat va avea loc pe data de 20 iulie 2022, iar rezultatele finale vor fi afișate pe data de 4 august.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Primăria Slatina│Cadouri de Moș Nicolae, pentru copii

Ca în fiecare an, Primăria municipiului Slatina continuă tradiția de sărbători și, împreună cu Moș Nicolae, aduce cadouri copiilor de la creșele și grădinițele din oraș. Micuții au primit pachete cu daruri dulci, iar, ca răsplată, au pregătit diferite activități, în spiritul sărbătorilor ce urmează. La Grădinița cu Program Prelungit „Ion Creangă” din Slatina, bucuria micuților a fost fără margini, astăzi, când au văzut cadourile de la Moșul.
03 Dec 2021